Op het moment zit ik hevig snotterend achter de pc. Vrijdagavond werd ik opeens verkouden en vanmorgen was het pakket geüpgraded naar iets wat veel op griep lijkt: Koude rillingen, spierpijn, verhoging, koppijn, moe en nog verkouden. Toch gaat het bloggen door, dus heb ik mezelf van mijn plekje op de bank gesleurd om de Weekly Snaps in elkaar te knutselen!

dinsdag 27 mei

Niet veel foto’s van afgelopen week, met als reden dat ik niet veel heb gedaan. Afgelopen week schreef ik al over m’n rugklachten en dat was de boosdoener van mijn passiviteit. Weer een dagje voornamelijk bank hangen, dus in een stapel kussens en eind van de middag aan de gang met mijn nieuwe decoder. Voordat ik die thuis had, ging niet zonder slag of stoot.

140527-collage

woensdag 28 mei

En toen had ik opeens slag in mijn haar. Dit is dus hoe m’n haar van nature valt, ik weet nog niet of ik het echt leuk vind of niet. Ik ben als de dood dat het gaat pluizen, dus ben voor mijn gevoel de hele dag bezig met borstelen en verzorgen met serums en oliën, terwijl ik geen omkijken naar m’n haar heb als ik het steil gemaakt heb.

Het leverde in elk geval wel het compliment op dat ik mooi haar heb, nadat ik ‘m op Instagram zette. Er heeft serieus nog nooit eerder iemand tegen me gezegd dat ik mooi haar heb, dus dat vond ik best tof! ‘s Middags nieuwe shampoo en conditioner gekocht en ‘s avonds een klein rondje gewandeld in een regenachtige stad.

donderdag 29 mei

Hemelvaartsdag. Aanvankelijk geen plannen, op een wandeling met Bas na, waarbij ik deze oude Volvo spotte, maar onverwachts nog met een vriend naar Woudrichem geweest, waar het Festival Weekend (waar ik gister nog over schreef) in volle gang was. Beetje rondgekeken, foto’s gemaakt en afgesloten met een Indisch gekruid worstenbroodje bij de ijssalon. Mijn favoriet!

140529-collage

vrijdag 30 mei

Vrijdag stond er weinig (of zeg maar gewoon niets) op de agenda. De afspraak die ik aanvankelijk bij fysio zou hebben kwam te vervallen en op wat boodschappen na, heb ik weinig gedaan, krachten sparen voor zaterdag.

Ik heb wel Bas in bad gedaan en zijn koppie een beetje bijgeknipt en zoals je ziet, vindt meneer het niet leuk om gewassen te worden. Op de andere foto ligt hij lekker te luieren, hij ziet er zo schattig uit zo, vind ik!

140530-collage

zaterdag 31 mei

Gister werkte ik als verkeersregelaar voor de Marianne Vos Classic wielerronde. Inmiddels geloof ik m’n vijfde of zesde jaar dat ik als verkeersregelaar aanwezig ben bij dit evenement. Het was lekker weer en ondanks dat ik mijn rug goed voelde en inmiddels snipverkouden was, ging het prima en heb ik het naar m’n zin gehad.

De mooie bloem fotografeerde ik bij oma en ‘s avonds ben ik, heel eigenwijs, zelf ook nog een stukje gaan fietsen ondanks dat ik moe was, mijn rug protesteerde en er een griepje op de loer lag. Maar toch wel even lekker!

140531-collage

zondag 1 juni

Nadat ik de halve nacht heb lopen spoken (raar dromen, om de haverklap wakker, dan weer ijskoud en dan weer bloedheet) bleek het pakket van de toch al irritante verkoudheid zich in rap tempo te hebben uitgebreid naar iets wat voelt als griep.

Balen, maar niets aan te doen. Op de bank met m’n dekbed en Bas erbij, die er maar wat blij mee is. De roze sterrenprint is van de plastic tas waar gister mijn lunchpakket in zat. Ik hou dan weliswaar niet van roze, maar sterretjesprints heb ik een zwak voor, dus moest ie op de foto.

140601-collage

hoe was jouw week?