Week vierentwintig alweer, en inmiddels ook al bijna halverwege juni. Ik heb altijd het gevoel dat de fijnste maanden juist het hardst gaan, voor je het weet is het weer winter, maar zo ver wilde ik nog maar niet vooruit denken. Officieel moet de zomer zelfs nog beginnen en de enige manier om gevoelsmatig niet zo snel door de dagen te gaan, is stil te blijven staan bij leuke dingen en daar draagt dit artikel uiteraard ook aan bij!

maandag 9 juni

In de Weekly Snaps van vorige week zag je ook al een paar foto’s van maandag. Dat was eigenlijk een foutje, ik kwam er vandaag achter dat ik het ‘zondag 9 juni’ had genoemd, daar klopte dus niets van! Maar ik heb nog meer foto’s van maandag die ik later maakte, dus we beginnen toch gewoon bij het begin van de week!

Nadat ik met m’n moeder op pad was geweest, ben ik ook met een vriend wezen motorrijden. Ik stippelde via de navigatie van m’n iPhone real time een route uit door de Betuwe en instrueerde voornamelijk via handgebaren waar we af moesten slaan en welke kant op.

Ik heb al vaker bewezen dat ik prima ben in kaartlezen en real time route bepalen en ben dat blijkbaar nog niet verleerd. Alle zes de foto’s die je hieronder ziet, maakte ik tijdens de rit, die we vervolgens afsloten bij een pannenkoekenrestaurantje bij Landgoed Mariënwaerdt, waar ik al eens met Bas was geweest.

dinsdag 10 juni

Dinsdag moest ik naar GAMMA en vervolgens naar Kwantum voor een boodschapje voor m’n moeder, waar ik ‘s middags naartoe zou gaan, omdat ik ‘naar fysio moest en dan ook altijd even bij haar ben. Bij Kwantum kwam ik het grappige postkussen tegen, waar ik als postliefhebber (ik zeg niets) natuurlijk even een foto van moest maken.

Als ze er één hadden gehad met een Nederlandse 3S-tracking code, had ik ‘m zeker weten gekocht. ‘s Avonds gekookt, lekkere verse broccoli met waarschijnlijk de laatste nieuwe aardappelen en een gehaktballetje. Smullen!

woensdag 11 juni

Aardig wat foto’s van woensdag. Allereerst een heerlijk bakje bramen wat ik als ontbijt gegeten heb en ik ging onverwachts (ik hou van spontane acties) een middagje naar Sliedrecht met Bas. Beetje rondwandelen, in het centrum kijken, dat idee. In de trein maakte ik de selfie van Bas en mij en in Sliedrecht schoot ik ook diverse plaatjes.

We aten een broodje bij een brasserie waar ik bijna een uur heb gezeten omdat ik meer dan een half uur op m’n eten moest wachten en Bas werd helemaal verliefd op een robotmaaier. Hij was er niet weg te slaan! Vervolgens nog een leuke foto van een ‘lachende’ Bas gemaakt op een grappige stenen sofa.

Eenmaal thuis ben ik meneer van zijn veel te lange vacht gaan ontdoen, dus nu loopt ie er weer glad en zacht bij. ‘s Avonds had ik nog steeds energie genoeg en ben ik nog een flink stuk gaan fietsen, lekker door de polder raggen. De laatste vier foto’s maakte ik allemaal tijdens deze rit.

donderdag 12 juni

Een armbandje met houten kralen wat ik op eBay kocht, weer ‘ns wat anders dan de stoffen vriendschapsarmbandjes of stoere leren armbanden die ik meestal draag. ‘s Avonds weer fietsen, maar dat ging niet goed. Ik had de laatste dagen te veel gedaan en had weer flinke rugpijn. Met moeite 10 km vol weten te maken en onderweg deze foto van de A15 gemaakt.

vrijdag 13 juni

Vrijdag noodgedwongen rustig aan gedaan door m’n rug en meteen de afspraak bij fysio voor aankomende woensdag verzet naar maandag. Het zou de laatste keer zijn, maar ik denk dat er nu nog wel één aan vast geplakt wordt. Jammer, want ik was zo blij dat ik er vanaf was. Eigen schuld. Verder twee nieuwe aankopen gedaan.

Een afgeprijsd shirt bij Bristol in helderblauw en een stoer tasje bij Duifhuizen. Ik hou echt van kleine tasjes. ‘s Avonds voetballen kijken (zie de column over de wedstrijd) en voor iemand die zich normaal totaal niet interesseert voor deze sport, zat ik toch aardig fanatiek voor de tv met m’n oranje Nike-shirt en Roy Donders juichpetje. 🙂

zaterdag 14 juni

Wederom een redelijk rustige dag, een vriend op visite gehad, af gewandeld, een spannend boek uitgelezen en boodschappen gedaan. Tijdens het wandelen zette ik de prachtige klimroos en zonsondergang boven de Merwede op de foto.

‘s Avonds een bakje pap en het armbandje met de vlag van Brazilië en Nederland had ik onlangs opgediept uit een koffer met bewaarspulletjes, deze heb ik gekocht toen ik in Brazilië op vakantie was en hij komt nu mooi van pas!

zondag 15 juni

Vandaag weinig gedaan (daar is het zondag voor) ondanks dat ik wel van alles wil. Maar doordat ik rugpijn heb, kan ik niet fietsen en ook wandelen houd ik niet lang vol. Uitgerekend heb ik ook al m’n bibliotheekboeken uit, dus loop ik een beetje heen en weer in huis, m’n mailboxen aan het uitmesten, verlopen advertenties opnieuw op Marktplaats gezet en bakte ik pannenkoeken.

Op deze manier kom ik de dag ook wel door. Ik heb nog genoeg films om te kijken, maar laat ik daar nu net geen zin in hebben. Ik kijk op de één of andere manier het liefst films als het grijs weer is, als het zonnetje schijnt wil ik het liefst naar buiten.

Hoe was jouw week?