De laatste Momentopname dateert alweer van april dit jaar, dus hoog tijd voor een nieuwe! Ik heb weer wat leuke nummers ontdekt en herontdekt en wil je daar graag deelgenoot van maken. Zelf vind ik het ook altijd heerlijk om dit soort favoriete-muziek-overzichtjes op andere blogs te lezen, dus ik hoop dat je net zoveel plezier beleeft aan de mijne!

Bløf – Mooie dag

Te beginnen met een ontzettende mooie uitvoering van het nummer “Mooie dag” van één van mijn favoriete Nederlandse bands, Bløf. Ik kwam deze versie tegen op de pagina van één van mijn Facebook-vrienden en was er direct weg van. Helaas is deze uitvoering op Spotify et cetera nergens te vinden, dus heb ik ‘m opgenomen en op m’n iPod gekieperd. Heerlijk luistervoer!

Volumia! – Ik vlieg, ik zweef

Nog iets van Nederlandse bodem. Dit keer een nummer wat te bestempelen is als ‘uit de oude doos’, maar soms herontdek ik opeens een liedje waar ik dan weer een tijdlang naar luister. Ik vond Volumia! vroeger sowieso altijd wel goed (en Xander stiekem een lekker ding), dit nummer kwam pas voorbij in iTunes en ik dacht, waarom ook niet en hij staat nu op m’n iPod.

Michael Jackson & Justin Timberlake – Love never felt so good

Ik vind Michael Jackson goed, ik vind Justin Timberlake goed. Dit liedje is dus best of both worlds. Lekkere beat en swing erin en dit nummer zit gegarandeerd de rest van de dag in je kop! Leuke clip ook trouwens, had ik helemaal nog niet gezien!

Jacqueline Govaert – Simple life

Gewoon een heel mooi klein liedje.

Justin Timberlake – Not a bad thing

Ik ga lekker even smokkelen en er gewoon nog een keer Justin Timberlake tegenaan gooien, maar dit liedje beluister ik écht heel vaak en ik zou stiekem de tekst best wel willen ‘opdragen’ aan een bepaald iemand… Maar buiten de tekst om, gewoon een héél lekker nummer!

Jason Mraz – Sleeping to dream

Het zou zomaar kunnen dat deze al eerder in een Momentopname voorbij is gekomen, maar ik luister er momenteel weer vaak naar, dus hoort ie gewoon in dit artikel thuis. Blijft een heerlijk nummer, sowieso vind ik het repertoire van Jason Mraz over het algemeen erg goed!

Bløf – Open je ogen

Als ik toch aan het smokkelen ben met 2x Justin Timberlake, kan er als afsluiter ook nog wel één van Bløf. Een nieuw nummer en weer een schot in de roos wat mij betreft. Veel Nederlands deze keer, alleen Guus Meeuwis ontbreekt nog. :-)

Waar luister jij veel naar op het moment?