Gister even een dagje zonder artikel, omdat ik de avond ervoor behoorlijk moe was (het gevolg van overdag weer een stuk helderder zijn en dus meer doen). Gister had ik al ‘s middags willen schrijven, maar nadat ik minstens 2 uur met een overigens erg mooi geworden typografie bezig ben geweest en daarna op ziekenbezoek, werd het uiteindelijk toch avond.

Deze keer weer een behoorlijk volle RotW, vorige week heb ik overgeslagen omdat ik dacht dat ik amper iets in m’n Pocket lijstje had staan, maar dat bleek dus mee te vallen. Resultaat is dat je vandaag weer aardig wat te klikken hebt!

reads-of-the-week

Allereerst iets over het FON netwerk van KPN en tijdreizen, wat je binnenkort met Google Maps kan doen. Ook futuristisch is het printen van een miniatuurbeeldje van jezelf, echt HEMA!

Verder met iets over lange screenshots van je telefoonscherm maken (bijvoorbeeld een chatgeschiedenis) met een handige app, de leukste apps voor het maken van loom-armbandjes en 12 tips voor de perfecte selfie. Dan een lijstje met dingen die gewoon stom zijn en tot slot make-up en poseertips voor het maken van pasfoto’s.