Ik heb gisteravond onverwachts twee blogposts vooruit geschreven voor donderdag en vrijdag, maar toen bleef er nog een gat over wat woensdag heette en ik kon niks bedacht krijgen en merkte eigenlijk ook al dat het wel weer welletjes was voor mijn arme hoofd. Dus besloot ik maar een leuk filmpje te plaatsen wat ik onlangs via via ergens ben tegengekomen.

Eén tip: Als je hoogtevrees hebt kun je misschien beter niet kijken. Het filmpje is ergens hoog in de bergen opgenomen door iemand die, ik denk tijdens een vakantie, in een busje op rondreis is.

Dat is op zich niet bijzonder, wel het feit dat dat busje over een onverharde weg midden in de bergen rijdt, die maar net breed genoeg is om met vier wielen op de weg te kunnen blijven. Als ie dan ook nog onder een waterval door rijdt, is het feest compleet… Hou je vast en kijk mee!