Afgelopen week heb ik meer geblogd dan verwacht. Ik heb geen dag overgeslagen, terwijl ik me nog steeds niet veel beter voel. Maar dinsdag had ik een goede avond (ook mede mogelijk gemaakt door een bepaald persoon) en heb ik zo uit het niets 3 artikelen vooruit geschreven. De ideale combinatie van me redelijk goed voelen en dan ook nog inspiratie hebben dus.

Of het aankomende week ook zo zal gaan, weet ik niet, ik heb wel gemerkt dat er geen pijl op te trekken is. Vandaag voel ik me behoorlijk goed, de hele dag al, maar dat is geen garantie voor morgen en om teleurstellingen te voorkomen, kijk ik het gewoon per dag aan hoe het gaat, of ik fut heb om te bloggen en sowieso een onderwerp heb om over te schrijven. Nu eerst het foto-overzichtje van de afgelopen week, met uiteindelijk toch nog meer foto’s dan ik dacht.

maandag 30 juni

Van maandag heb ik de meeste foto’s. Op zich weinig gedaan, behalve de standaard twee korte wandelingetjes en ‘s middags slapen, maar toch wat meer foto’s dus. Allereerst een foto van de blauwe plekken op mijn onderbeen die in eerste instantie nog donkerder lijken te zijn geworden.

Vervolgens een foto van Molly die bij me op schoot ligt. ‘s Avonds een stukje gewandeld met Bas waarbij ik de foto’s van de bloemen (Cosmea) en ook van de Yamaha Fazer (nog altijd mijn favoriet) maakte. Tijdens het wandelen zag ik ook een hele grote groep vogels op het water en even later een luchtballon. De fruitmand kreeg ik van Sander en zijn moeder.

dinsdag 1 juli

Dinsdag heb ik in totaal heel wat uurtjes aan de telefoon gezeten. Niet alleen heb ik zoals elke dag onder meer mijn oma gebeld, maar ook moesten er wat ‘zakelijke’ dingen geregeld worden ten gevolge van het ongeluk.

Ik heb met de verzekering gebeld, slachtofferhulp aangevraagd en nog wat andere dingen geregeld. Nooit geweten dat je van bellen zo moe kan worden! Echt vrolijk kijk ik ook niet, maar zo voelde ik me dan ook niet helaas.

‘s Morgens ook een boodschapje gedaan en bij de dierenwinkel een bakje hondenijs gekocht waar Bas wild van blijkt te zijn. Micky staat er ook bij te snuffelen, maar die vindt het niets, ondanks dat hij gewoon ijs wel lust.

De quote vond ik in het boek waar ik deze week in ben begonnen en het blikje wat ik op de vierde foto vasthoud, ging na twee slokken de vuilnisbak in. Was benieuwd of het lekker was en het antwoord is nee. Zo zoet dat je tanden er van uitvallen!

woensdag 2 juli

Alweer een blikje drinken. Omdat ik per se een nieuw sixpackje cola wilde halen (niet voor mezelf) was ik naar de supermarkt gegaan. Daar lagen blikjes Fristi en Chocomel in een mand voor een actieprijs.

Omdat ik Chocomel uit een blikje op de één of andere manier lekker vind drinken, heb ik er één meegenomen. Verder nog een foto van Micky (die ik best mooi vind) en van Molly die allebei op schoot hebben gelegen. Voor de beesten is het één groot feest dat ik veel op de bank lig momenteel.

donderdag 3 juli

Donderdag was het lekker weer en ondanks dat ik niet echt veel buiten ben geweest, had ik wel een korte broek uit de kast getrokken, waardoor je m’n blauwe plekken goed zag, maar daar heb ik schijt aan. Buiten zitten heb ik geprobeerd, maar vond ik niet fijn. De temperatuur was goed te doen, maar ik vond het te onrustig aan m’n hoofd door alle geluiden.

‘s Middags kwam Yasper op bezoek en kreeg ik een pakket met vruchtensappen. Bij Xenos kocht ik een starterkitje om loom armbandjes te maken, omdat lezen en tv kijken nog steeds niet goed gaat en ik iets tegen de verveling wilde, voor tijdens de uren op de bank.

vrijdag 4 juli

Vrijdagmorgen samen met m’n moeder boodschappen gedaan bij de Lidl. Dat was een behoorlijke aanslag op m’n hoofd, maar wel blij dat ik nu weer even vooruit kan en dat m’n moeder me geholpen heeft. De winkelkarren van Lidl bleken voorzien te zijn van een wielklem die geactiveerd wordt wanneer je te ver bij de winkel vandaan rijdt.

Nooit eerder gezien zoiets, wel lachen! De blauwe plekken beginnen al weg te trekken (die op m’n heup ook) en ik kon de verleiding niet weerstaan en heb het zevende paar Nike-sneakers aan m’n collectie toegevoegd. Voor € 7.50 een paar nagenoeg nieuwe blauwe Nikes over kunnen nemen van iemand op Marktplaats. Ik vind ze heel leuk!

zaterdag 5 juli

Gister was ik erg moe. Ik heb van de hele dag slechts 500 meter gelopen en drie keer geslapen en zelfs daarna was ik zelfs nog te moe om te lopen. Eten heb ik dan ook gelijk helemaal geen zin in, maar de pastasalade van de Lidl smaakte desondanks toch wel goed. Wederom een armbandje gemaakt met m’n loom elastiekjes en ‘s avonds met Micky op schoot de wedstrijd Nederland – Costa Rica kijken. Micky kon het niet meer aanzien. Gelukkig toch gewonnen!!

zondag 6 juli

Vandaag heb ik een behoorlijk goede dag. Een stukje verder dan voorgaande dagen gelopen met Bas, thuis het huis grondig gestofzuigd (was hard nodig), een was in de wasmachine gegooid en m’n bed afgehaald. Wel erg moe daarna, maar ook voldaan. Ik ben liever moe als ik echt iets gedaan heb dan zoals gister kapot moe van niets doen. Dat vind ik frustrerend.

Op de terugweg van de wandeling zag ik een 13 in spiegelbeeld op een deur hangen (nieuwe bril nodig?), het begon alweer aardig donker te worden en ik had mezelf getrakteerd op een ijsje. Ik draag vandaag trouwens mijn Run DMC top van H&M en op een gegeven moment hoorde ik een jongetje tegen z’n moeder gillen “Hé! Run DMC!!!” Die was zeker fan of zo. Grappig.

Wat heb jij de afgelopen week zoal uitgespookt?