Hallo, lieve lezers! Het is weer zondag en dat betekent dat er weer een weekoverzicht online staat. Omdat ik me vanmiddag niet echt lekker voelde en duizelig was (beetje te veel gedaan en te weinig geslapen), ben ik een beetje aan de late kant, maar het is nog steeds zondag tenslotte, dus al met al nog prima op tijd.

Afgelopen week merkte ik dat er vooruitgang in de situatie zit en ik kan inmiddels ook wat langer en verder lopen en meer dingetjes doen. Waarschijnlijk schrijf ik er deze week nog iets over. Ook kun je vanaf nu reageren via het nieuw geïnstalleerde Disqus reactie systeem, wat véél sneller is en ook wat extra functionaliteit biedt.

maandag 7 juli

Maandag heb ik veel foto’s gemaakt. Ik moest weer bij de fysio zijn en combineer dat altijd met een bezoekje aan m’n moeder, waar ik aardig los ben gegaan met foto’s maken. Allereerst een foto van Bas die heel schattig wakker ligt te worden, daarna even een rondje gewandeld met de inmiddels vaste tussenstop bij de fontein op de Grote Markt met m’n nieuwe Nikes.

De rest maakte ik dus in Andel, onder meer van ‘logeerhond’ Zurana, een waterlelie in de vijver, begonia met regendruppels, zonnebloemen en niet te vergeten een heel dappere kikker en een salamandertje. Deze diertjes had ik dankzij mijn slechte ogen nog nooit in het echt gezien.

dinsdag 8 juli

Dinsdag heb ik aardig wat tijd op de bank doorgebracht, Molly lag op schoot. Ze kijkt een beetje bozig, maar dat was ze niet hoor, ze heeft net zo’n hekel aan op de foto als het baasje. Later was ik in de weer met speciale software om een netwerkprofiel aan te maken voor m’n iPhone, dat heeft te maken met de tip over wifinetwerken die ik in het artikel van gister gaf.

Tot slot twee probeersels met de onlangs geïnstalleerde app Living Planet, waarmee je van je foto’s een soort mini planeetje kan maken. Omdat ik tegenwoordig vrijwel uitsluitend in vierkant formaat schiet met m’n iPhone (vind ik gewoon mooi), zijn de foto’s dan eigenlijk net te ‘kort’ om een mooi planeetje van te kunnen maken, maar grappig is het wel.

woensdag 9 juli

PostNL en DPD spannen tegenwoordig samen, zo stond mijn arme kleine gangetje opeens wel héél erg vol met twee ‘doosjes’ voor de buren. Normaal gesproken ben ik niet zo nieuwsgierig aangelegd naar de post van de buren, die vaak meerdere keren per week bij mij wordt gedeponeerd, maar deze doos rook toch wel heel bijzonder.

Uiteindelijk bleken het kattenbakkorrels met een fris geurtje te zijn, vertelde de buurvrouw die ze kwam halen. Omdat zij ook niet mocht tillen, was ik zo aardig om ze met mijn eigen steekkarretje voor de deur te rijden. ‘s Avonds tijdens de dodelijk saaie en zenuwslopende wedstrijd tegen Argentinië, maakte ik nog een loom armbandje.

donderdag 10 juli

Twee dingen waar ik behoorlijk lang naar op zoek was op één dag kunnen scoren, dat was mijn dag dus wel! Ik heb al een bikerjack, maar zo één met van die soort van protectiestukken vind ik ook erg gaaf en stond al geruime tijd op de wishlist.

Ook was ik al twee jaar op zoek naar nieuwe ‘kistjes’, nadat ik mijn oude van Scapino tot op de draad heb versleten. Deze zijn uit de nieuwe collectie van VanHaren en het jack is van Cool Cat, waar ik eigenlijk bijna nooit meer kom.

zaterdag 12 juli

Gister weinig buiten geweest, maar heb ik binnen wel werk verzet. Ik ben op de computer bezig geweest met het uitmesten van wat mappen die al veel te lang als ‘tijdelijk’ op mijn computer stonden en dat lucht op!

Toch ook nog drie foto’s weten te maken. Bas en Micky die samen in één mandje liggen, een oud en lelijk gebouw wat inmiddels een flinke opfrisbeurt en zelfs balkons heeft gekregen en het resultaat van de nieuwe hobby van Micky: Doosjes omver gooien. Dit was het oud papier waar ik net te laat voor was.

zondag 13 juli

Toch een beetje te veel gedaan de afgelopen dagen, dus vandaag rustig aan. Dat begon al met uitslapen tot half één (maar ik heb 3 nachten slecht geslapen). Een rondje met Bas gelopen en weer bij de fontein gezeten, waar meneer het niet mee eens was, kijk ‘m eens chagrijnig kijken!

Dan de hechtingen in mijn oksel, de huisarts heeft donderdag zo’n dik moedervlekje weggehaald wat ik lelijk vond. Vervolgens mezelf creatief uitgeleefd met oortjesbrood en later nog een stukje gewandeld, waarbij ik de laatste drie foto’s maakte. En eh, de bomen in Gorkum zijn niet écht roze hoor, ik vind het soms grappig om bepaalde elementen handmatig in te kleuren.

Heb jij nog wat meegemaakt de afgelopen week?