Aanvankelijk was ik van plan geweest een dagje over te slaan. Gister was nogal een zenuwslopende dag met een bezoekje aan het ziekenhuis, kwaad worden op het taxibedrijf en toen de rust weder gekeerd leek te zijn, gebeurde er nog iets waar ik door van slag raakte. Genoeg reden dus om even niet te bloggen, totdat ik onderstaande quote zag die me raakte en ik graag wilde delen.

Normaal gesproken schrijf ik nog minstens twee alinea’s, waarin ik toelicht waarom ik een bepaalde quote heb gekozen en vaak ook waarom hij me raakte en dus in zekere zin op mij slaat, maar dat sla ik deze keer over. Deze quote slaat zeker op mij, maar om hier dieper op in te gaan voelt dit keer gewoon wat te persoonlijk. De focus ligt dus deze keer echt op het citaat zelf en niet op alles wat ik er omheen schrijf. Geniet ervan, en van de liefde. Dankzij of ondanks…