Ik bedacht me dat ik in juli helemaal geen Here & Now heb geschreven, terwijl ik het juist één van de leukere items vind! Gewoon vergeten, druk of nog waarschijnlijker: M’n hoofd te vol met andere dingen. Anyway, hier is ie weer!

Vanaf nu noem ik overigens niet langer de dag in de titel, maar de maand. De inhoud wordt ook iets meer van de maand zelf dan echt van dit moment. Dat is ook makkelijker voor mij, omdat ik praktisch altijd vooruit schrijf.

Ik draag

Tegenwoordig veel spijkerbroeken. Ik heb jaren geen jeans gedragen omdat ik ze me stom vond staan en te duur vond. Maar sinds ik bij Vero Moda in de sale al een paar keer een fijn zittende skinny heb gescoord, draag ik ze best vaak. Vandaag geen jeans, maar een zwarte lederlook broek met een los vallende dunne sweater van Jacqueline de Yong,

Even&Odd platform sneakers en m’n rood/zwarte O’Clock horloge. Omdat het bandje te wijd is (en de kleinste maat net te strak), draag ik dit klokje praktisch nooit, maar omdat mijn geliefde Danish Design horloge bij de juwelier ligt voor een nieuw bandje, moet je wat.

Ik eet

Veel te weinig. Mijn eetlust is kut, om het even zo ongenuanceerd uit te drukken. Eigenlijk al sinds ik op 19 juli dat slechte nieuwtje te horen kreeg waar ik nog steeds verdrietig om ben. Ruim een maand dus al.

Als ik ergens ben kan ik wel met smaak eten (maar ook niet te veel), maar thuis ontbreekt elke zin. Enig voordeel is dat ik na maanden zwoegen zonder resultaat, nu opeens wel een kilo ben afgevallen. Nog één eraf en ik ben weer op gewicht.

Ik droom van

R. Kan ook bijna niet anders. Sinds hij weg is, inmiddels bijna twee weken, droom ik veel over hem. Ondanks dat het misschien gek klinkt, mis ik hem nu al vreselijk. Niet zozeer vanwege de periode dat ik hem niet gezien heb, maar meer de wetenschap dat ik hem gewoon nooit meer zal zien. Gelukkig komt hij in m’n dromen nog wel langs. 🙂 Je hebt er zo weinig aan, maar het is iets. Net als in dat liedje van Jason Mraz: Sleeping to dream about you.

Slapen met Molly

ik lees

Net uit, toch leuk om te vermelden: Het boek Ik ben nog niet klaar met jou van Conny Regard. Een roman die gaat over een vrouw die als bekend topmodel al jaren in Amerika woont en werkt. Niemand weet dat ze eigenlijk Nederlandse is, maar het leven wat ze daar heeft achtergelaten, wil ze niet aan terugdenken.

Totdat de modellenbusiness haar boven het hoofd groeit en ze terugkeert. In de hoop dat ze nog een kans heeft bij de man waar ze nog steeds van houdt. Maar hij staat inmiddels op het punt om met iemand anders te trouwen.

Ik denk

Te veel. Ik zou willen dat ik m’n hoofd zo nu en dan uit kon zetten. Een goede remedie tegen een vol hoofd is voor mij altijd een eind stevig wandelen of flink raggen op m’n fiets. Dat hoeft niet eens een eind te zijn, als het maar hard gaat.

Omdat het om de haverklap regent en m’n rug nog steeds vervelend doet, is het betere gooi- en smijtwerk even niet verstandig. Gewoon fietsen is wel goed, maar ook niet te lang. Wandelen kan ik naar hartenlust, ook al betekent dat wel dat ik al ontelbare keren ben natgeregend in de afgelopen twee weken. 🙂

Wachten op de veerpont

ik wil

Het eerste wat in me opkomt, is R. terugzien. En waarom ook niet. De kans dát het gebeurt, is klein, maar hoop doet leven, toch?. Verder heb ik niet zoveel echte wensen op dit moment, de eerste neemt alle ruimte al in beslag denk ik. 🙂

Ik zou willen dat we een mooie nazomer krijgen, dat ik dit najaar niet wéér verliefd word op allerlei lekkere comfy sweaters omdat ze nú al niet meer in m’n kast passen en dat de nieuwe buren aardig zijn.

Op mijn agenda

Dinsdag zat ik nog in Den Haag. Beetje onverwachts, maar zeker niet vervelend. Mijn iPhone had een haperende homebutton en hij is nog maar 3 maanden oud. Ik had twee opties: Opsturen en hem een poosje kwijt zijn, of naar de Apple Store en gelijk een oplossing geboden krijgen. De keus was uiteindelijk niet moeilijk. Gister was het weer tijd voor fysio en verder is m’n agenda voor deze week nog leeg.

Apple Store Den Haag

ik luister naar

Nieuwe muziek in Spotify! Ik heb weinig naar muziek of de radio geluisterd de laatste tijd. Muziek is het enige wat bij mij in een rechtstreekse verbinding met mijn ziel lijkt te staan en werkt daardoor vaak als katalysator, wanneer ik me verdrietig voel. Maar ik wil wel altijd graag bijhouden wat er voor nieuws is uitgekomen en luister dan diverse hitlijsten af die ik in Spotify heb staan. Liedjes die ik leuk vind, sla ik dan weer op in een eigen lijst.

Favorieten

perziken ♡ Coca-Cola-flesjes met naam ♡ einden fietsen en dan nieuwe plaatsen ontdekken ♡ de zomer ♡ mijn zwart met blauwe Nike-schoenen ♡ met Bas op pad ♡ m’n nieuwe tattoo ♡ R. ♡ foto’s met een ‘matte’ uitstraling ♡ Sundae ijs met chocosaus en stukjes Snickers ♡ AfterLight iPhone app ♡ mijn nieuwe zwarte bikerjack ♡ in de hangmat liggen ♡ Radler ♡ sinaasappelijsjes van ALDI ♡ Hoorn ♡ armbandjes met houten kralen ♡ met Molly op de bank slapen ♡ mijn nieuwe logo ♡ Napolitaanse dropstaafjes ♡ mooie wolkenluchten