In de bezoekersenquête die ik onlangs publiceerde, gaven de meesten aan dat ze zo nu en dan iets wat meer vermeldenswaardig is leuker vinden, dan berichten met een verzameling links. Sindsdien gooi ik er dus zo nu en dan een Webclip tussendoor, maar het aantal links in mijn voor dit doel aangemaakte mapje blijft groeien, dus toch zo nu en dan een verzamelbericht.

Up in het echt

Ken je die ontzettend leuke animatiefilm genaamd Up!, met dat mannetje in dat huis wat aan ballonnen door de lucht vliegt? Ja? Dan moet je deze pagina echt even gezien hebben. Hier hebben mensen dat namelijk in ‘t echt uitgevoerd, gaaf!

Niet mokken

Mokken of bekers en creatieve opdruk, daar heb ik ook wel iets mee. De ontwerpjes op deze pagina gaan iets verder dan de creatieve teksten en tekeningetjes die ik een jaar geleden regelmatig op kartonnen koffiebekertjes krabbelde. Erg mooi om te zien!

 

Naar de golfclub

Doe jij ook aan golf? Nee? Ik wel hoor. Niet in een geruite broek en ook niet met een aardappel in m’n keel, maar gewoon op internet. Dit is trouwens geen ‘echte’ golf maar midgetgolf. Iets wat ik als kind ook veelvuldig heb gespeeld!

Creatieve portemonnees

Nieuwe knip nodig? Misschien zit hier iets leuks voor je bij. Wat dacht je zoal van een portemonnee die eruit ziet als een stapel flappen of als een brok Lego. Grappig toch?

Simpele maar geniale ideeën

Er zijn van die mensen die verzinnen iets en dat blijkt dan enorm handig te zijn. Deze pagina staat vol met dat soort dingen. Veel items zijn ook te koop, zoals het plasticje waarmee je je boek open kunt houden. Mijn moeder heeft er één gehad, maar vond het niet een heel groot succes. Iets minder geniaal dus, maar wel leuk bedacht.