In de bezoekersenquête die ik onlangs publiceerde, gaven de meesten aan dat ze zo nu en dan iets wat meer vermeldenswaardig is leuker vinden, dan berichten met een verzameling links. Sindsdien gooi ik er dus zo nu en dan een Webclip tussendoor, maar het aantal links in mijn voor dit doel aangemaakte mapje blijft groeien, dus toch zo nu en dan een verzamelbericht.

In de film met je hond

Je moet je maar vervelen, of heel creatief zijn. Deze maner speelt scenes uit bekende films na met zijn hond en maakt daar vervolgens foto’s van. Hoe krijgt ie ‘t verzonnen.

Werknemer speelt bekende romantische scene's na met de hond van zijn baas.
Tijdens de lunchtijd speelt een werknemer met hond 'Wrigley' van zijn baas beroemde en romantische scene's na. Het begon allemaal als geintje met de Titanic. Het liep echter uit de hand.
Up in het echt

Ken je die ontzettend leuke animatiefilm genaamd Up!, met dat mannetje in dat huis wat aan ballonnen door de lucht vliegt? Ja? Dan moet je deze pagina echt even gezien hebben. Hier hebben mensen dat namelijk in het echt uitgevoerd, ziet er gaaf uit!

Real Life Version of Up
Une belle initiative par la chaîne National Geographic avec ce concept de reconstitution de la maison du film Up (La Haut) des studios Pixar. Un lancement effe
Getild

De animatievideo’s van Pixar vind ik altijd geweldig. Heel mooi gemaakt en vaak ook een leuk en/of grappig verhaaltje. Hier is er weer zo één. Geniet ervan!

Naar de golfclub

Doe jij ook aan golf? Nee? Ik wel hoor. Niet in een geruite broek en ook niet met een aardappel in m’n keel, maar gewoon op internet. Dit is trouwens geen ‘echte’ golf maar midgetgolf. Iets wat ik als kind ook veelvuldig heb gespeeld!

Zwarte kat

Weer een spelletje. Dit is er zo één waarvan je denkt. Ja? Wat moet ik hiermee? Dat is toch niet leuk? Totdat je het gaat spelen en het opeens wel zo verschrikkelijk verslavend blijkt te zijn zodat je niet meer kunt stoppen. Dat had ik dus wel in elk geval. :-)

Niet mokken

Mokken of bekers en creatieve opdruk, tja daar heb ik ook wel iets mee. De ontwerpjes op deze pagina gaan nog iets verder dan de creatief vormgegeven teksten en tekeningetjes die ik een jaar geleden regelmatig op kartonnen koffiebekertjes krabbelde. Erg mooi om te zien!

24 Cool And Creative Cup Designs That Will Make Your Drink Taste Better
Most of us who enjoy drinking hot beverages have a favorite cup that just makes our coffee and tea taste just a bit better, feels just right in our hands, or keeps our drink's temperature just right. ...