Ik was gisteravond zó druk bezig met het aanpassen van nog wat dingetjes op de site, dat ik bijna vergat dat er ook nog een artikel geschreven moest worden. Maar gelukkig kwam ik ern og op tijd achter! Deze keer is het aantal linkjes redelijk beschaafd, in tegenstelling tot de laatste paar keer, inmiddels alweer twee weken geleden.

reads-of-the-week

Onlangs ben ik overgestapt op SIM-only, nadat ik eigenlijk al sinds mijn eerste smartphone een ‘gewoon’ abonnement heb gehad. Op deze pagina vind je handige tips bij het kiezen van een SIM-only abonnement. In een andere hoek, maar evengoed handig, is de opsomming van software die je kunt gebruiken voor optimaal bestands- en schijfbeheer op je PC.

Ben je vaak weg, maar wil je de boel thuis in de gaten houden? Maak dan in een handomdraai van je oude iPhone een bewakingscamera. Iets anders maar minstens zo leuk, is de site waar webdesignstijlen flat en realism vergeleken worden. Erg mooi in elkaar gezet! Tot slot een grappig geschreven blogpost van Laura waar ik om moest lachen.

Heb jij onlangs nog iets leuks gelezen?