Het is inmiddels ruim een half jaar geleden, dat ik voor het laatst een shoplog schreef. Natuurlijk heb ik in de tussentijd wel het nodige gekocht, maar in winkels kom ik nauwelijks en wat ik aan kleding en aanverwanten koop, komt grotendeels via de H&M webshop. Nu R. weg is, is het aantal bestellingen ook drastisch teruggelopen, wat dan weer niet zo erg is.

Allereerst wat items waarvan ik de foto’s zelf gemaakt heb. De geurtjes van Playboy zag je ook al voorbij komen in de Weekly Snaps van afgelopen week, maar aangezien dit een shoplog is, vond ik dat ie hier alsnog thuishoorde. =

Het linkse geurtje kocht ik bij Etos, de rechtse heb ik al eerder gehad en was één van mijn favorieten, maar nergens meer in de winkel verkrijgbaar. Dus uiteindelijk online besteld via Bol.com en de volgende dag al in huis.

Het item ernaast is een koffertje voor op m’n fiets, een Topeak Dynapack. Deze klik je aan je zadelpen en zo kun je toch wat spulletjes meenemen, zonder een foeilelijke bagagedrager nodig te hebben, of altijd met een (rug)tas te moeten rijden.

De armband en het shirtje wat er direct onder staat, kocht ik gistermiddag bij Shoeby. Ik moest glimlachen om de print op ‘t shirt en postte deze foto voorzien van de tekst “Kinda needed this few weeks ago” op Twitter. Denk dat dat geen uitleg nodig heeft…

Ook het panterprint bloesje van V&D is al eerder voorbij gekomen in dezelfde Weekly Snaps waar ook de Playboy geurtjes in stonden. Ik draag zelden of nooit panterprint omdat ik het snel een beetje fout vind ogen, maar dit bloesje is echt leuk en maakt het printje juist eerder chic dan trashy. Dat moeten we hebben!

De Master Graphic pen-eyeliner van Maybelline kocht ik gister bij Kruidvat. Ik weet nog niet of ik het echt wat vind, want hij heeft een schuine punt waar ik nog niet zo goed mee overweg kan. Ook zat het een uur later al in m’n crease, maar ik droeg op dat moment geen oogschaduw, dus misschien dat ‘t daardoor kwam.

Tot slot drie items van de H&M webshop en één van The Sting. Daar komt het donkergrijze Guns N’ Roses hemdje vandaan. Dit was het allerlaatste pakketje wat R. hier heeft afgeleverd. Ik heb de top nog niet gedragen, maar vind ‘m wel heel erg tof. Ik hou echt van shirts met dit soort prints. Zo heb ik ook een Ramones shirt, wat ik vaak en graag draag.

De overige drie items zijn dus van H&M. Het jurkje is in mijn favoriete bordeauxrode kleur, maar ik twijfelde een beetje over de stof. Het is heel apart materiaal, redelijk dun ook, maar gelukkig niet doorschijnend.

Het jurkje staat me ontzettend goed en dat zeg ik niet snel van mezelf. Ik had gedacht dat ik het gelijk mooi kon dragen tijdens één van de Zomerfeest-avonden, maar daar is het toch wat te fris voor en vanwege m’n rug kan ik er ook niet naartoe.

Het grijze shirtje met biezen heb ik deze week al gedragen. De biezen zijn van doorschijnend materiaal, wat dus een leuke (en ietsje sexy) twist aan het shirtje geeft, ik hou echt van dit soort aparte details! Verder is het een normaal recht model, wat ook iets losser om het lichaam valt, precies waar ik van houd. Heel fijn shirtje wat ik waarschijnlijk vaak zal dragen!

Tot slot een dun truitje. Wederom in bordeauxrood, maar ik hou nu eenmaal heel erg van die kleur. Hij is ook lekker wijd. Ik heb nog een aantal soortgelijke truitjes in andere kleuren en ze zijn echt heerlijk voor in de herfst, wanneer het nog te zacht is voor een echte trui, maar te fris voor een shirtje. Doordat het een makkelijk model is zonder opdruk, ook goed te combineren met veel verschillende kledingstukken.

Heb jij onlangs nog iets leuks gekocht?