Na een aantal weken weer een Throwback Thursday. Dit keer een foto van vandaag een jaar geleden. Zoals altijd in de laatste week van augustus, is het hier Zomerfeest en daar ga ik altijd met veel plezier naartoe.

Natuurlijk om te genieten van leuke muziek, maar vooral om foto’s te maken. Podiumfotografie vind ik namelijk nog altijd geweldig en ik ga elk jaar de uitdaging om goede foto’s van continu wisselende omstandigheden te maken, weer met liefde aan.

Dit jaar moet ik helaas verstek laten gaan, omdat mijn rug roet in het eten gooit. Nu moet ik eerlijk bekennen dat er sowieso maar twee avonden in aanmerking waren gekomen voor een bezoekje: Namelijk vandaag en zaterdag.

Maar omdat ik veel pijn heb en ook niet lang mag staan, is het uitgesloten dat ik deze feestweek bijwoon. Jammer, maar het is niet anders. Qua fotografie baal ik daar het meest van, ik fotografeer toch al veel te weinig de laatste tijd.

Onderstaande foto maakte ik kort voordat ik op weg ging naar weer een avond Zomerfeest. Ik weet nog steeds niet of ik dit nu een leuke foto vind, eigenlijk niet. De kleuren vind ik mooi, maar mijn ogen lijken zo bol en ik kijk een beetje streng. Dat doet rode lipstick met mij op de één of andere manier, daarom draag ik het bijna nooit meer. Veel te opvallend ook.

Desondanks heb ik destijds wel behoorlijk veel likes gehad op deze foto op Instagram. Maar het is niet nieuw dat ik zelf veel kritischer naar een selfie kijk dan anderen. Het valt overigens nu wel op dat m’n haar in een jaar tijd echt flink gegroeid is. I like that!

130828-ester-02