Deze week weinig foto’s. Niets voor mij, maar ik heb niet de meest leuke week achter de rug. Ik bedacht gister nog dat 2014 tot nu toe niet mijn jaar is. De ene tegenslag volgt de andere en als het net weer een beetje gaat, komt er wel weer wat nieuws.

Gelukkig ben ik er niet de persoon naar om dan gelijk te roepen dat ik een rotleven heb of om bij de pakken neer te gaan zitten, maar je wordt op zo’n manier wel flink op de proef gesteld. Tot nu toe breng ik het er niet onaardig van af. Ik ben blijkbaar uit het goede (sterke) hout gesneden.

maandag 4 augustus

Afgelopen maandag stond mijn dagje naar Hoorn op de agenda. Hoe dat was heb je woensdag al kunnen lezen. Helaas moest ik omdat mijn gezondheid het nogal liet afweten, eerder naar huis.

Desondanks wel een leuke dag gehad. Hier ook nog wat iPhone foto’s die ik in het eerdere artikel niet heb vermeld. Ik heb speciaal de happy birthday edit van de foto van Bas gekozen, omdat hij vandaag jarig is. Verwarrend om die foto dan toch bij maandag te zetten.

140804-collage

dinsdag 5 augustus

De dagen na de ride-out en het dagje Hoorn heb ik me koest moeten houden. Het ging niet goed met m’n gezondheid: Veel duizelig, koppijn en onvast op m’n benen. Veel rust dus. En trouwens ook veel in de weer om vliegen te bestrijden, die ik sinds een paar dagen in veelvoud in huis had. Net als vorig jaar rond dezelfde tijd. Om gek van te worden. En chagrijnig, héél chagrijnig. 🙂

Ik maakte foto’s van de Coca Colaflesjes met naamopdruk die ik had besteld. Hier zie je alleen de mijne, maar ik had er ook twee voor in het afscheidspakket van R. Verder een foto van Bas in de hangmat, mijn Buurman & Buurman oplossing tegen openingen in het vliegengordijn (een stuk oranje tape) en nog twee foto’s die ik ‘s avonds tijdens het wandelen maakte.

140805-collage

donderdag 7 augustus

De laatste dagen van de week raakte ik steeds meer gespannen. Het moment van het vertrek van R naderde snel en ik wist nog steeds niet wanneer z’n laatste dag zou zijn. ‘s Middags kwam ik erachter dat hij deze week inderdaad voor het laatst was,

Oef, die kwam aan. Er kwam weinig uit m’n handen, ik maakte tijdens een boodschap een foto van glühwein bij HEMA (echt de tijd van het jaar), Molly die wat chagrijnig op schoot lag te kijken en een lantaarn tegen een blauwe lucht.

140807-collage

vrijdag 8 & zaterdag 9 augustus

Vrijdag weer met vliegenbestrijding bezig geweest. Inmiddels heb ik zelfs plaklinten ophangen. Omdat ik met veel moeite geregeld kreeg dat er maandag iemand van de woningbouw komt, omdat het er veel op lijkt dat ze ergens binnen vandaan komen, zette ik zo’n smeerlap op de foto, zodat ze kunnen zien wat voor soort het is. Ik weet het niet, geen verstand van en wil dat graag zo houden. Verder een foto van Bas die precies uitbeeldde hoe ik me voelde.

Zaterdag was de dag dat ik afscheid nam van R. Het was moeilijk en fijn tegelijkertijd. Ik ben erg dankbaar dat hij me de kans heeft gegeven om afscheid te nemen. Hij had ook gewoon in stilte kunnen vertrekken. Gister schreef ik er al iets over, wat recht uit mijn hart kwam. Ondanks dat ik zelden chocolade eet, had ik dat nu echt even nodig, toch kon ik er niet eens van genieten.

14080809-collage

zondag 10 augustus

Zo wisselvallig als het weer is, zo wisselvallig is ook m’n gemoedstoestand. Het ene moment gaat het redelijk, het andere moment barst ik zomaar weer in tranen uit. Niets voor mij, dat emotionele gedoe, maar het is wel een graadmeter voor het feit dat ik echt ontzettend veel om hem geef. Al weet ik dat ook wel zonder dat ik zoveel verdriet heb. Ik las ergens dat je nooit zoveel van iemand kunt houden, als dat je iemand kunt missen. Het lijkt nog waar te zijn ook.

Desondanks toch proberen afleiding te zoeken. Bas is vandaag dus jarig en ik wil hem een leuke dag geven. Hij heeft al een heerlijke kluif gehad (hoe smeriger ik ze eruit vind zien, hoe liever hij ze heeft), we hebben gewandeld waarbij hij even los mocht en met andere honden heeft gespeeld en hij heeft met deze kat geknuffeld (Bas houdt van katten). Op een gegeven moment begon het te regenen, dus zijn we zoetjes aan weer naar huis gelopen, al ben ik niet vies van een paar druppels regen.

Vanmiddag gaan we misschien bij de Pannenkoekenbakker eten samen, dan krijgt hij een eigen pannenkoek. Ik heb al dagen amper gegeten omdat ik niets door m’n keel krijg en geen trek heb, maar misschien dat het helpt als er een héél lekkere pannenkoek voor m’n neus staat.

Sowieso heb ik zelf ook wel iets leuks / lekkers verdiend en ik zal op een gegeven moment toch moeten eten. Niemand heeft er wat aan als ik straks voor pampus in huis lig en R zal daardoor ook echt niet terugkomen. Als het wel zo was, ging ik spontaan in hongerstaking. 🙂

140810-collage

Hoe was jouw week?