Ondanks dat de afgelopen week emotioneel gezien klote was (hierom dus), is ie uiteindelijk best snel voorbij gegaan. Mezelf continu bezighouden heeft daar een groot aandeel in gehad. Ik ben bij fysio en m’n moeder geweest, heb veel gewandeld en redelijk wat gefietst. Ik bracht een bezoekje aan oma en regende heel vaak nat.

maandag 11 augustus

Wakker worden met Bas z’n pootje op m’n pols. M’n Instagram checken en zien dat PostNL daar sinds kort ook op zit. Vervolgens naar fysio in Andel, maar eerst bij m’n moeder thuis geweest die er nog niet was. Om de tijd te doden wat foto’s gemaakt, onder meer een ‘dogfie’.

Later stond dit lieve berichtje op Twitter, naar aanleiding van deze tweet. Op weg naar huis om de rest van m’n programma af te werken. Thuis eerst even op bed uitgerust met Bas en eind van de middag naar Praxis, waar ik gewoon een zaag op de grond zag liggen. Lekker veilig!

140811-collage

dinsdag 12 augustus

Na een dogfie een gewone selfie. Mijn haar wordt al lang! Vervolgens mijn avondeten: een stokbroodje kruidenboter. Ik kreeg ‘m maar half op. En alweer natgeregend, maar wie gaat er dan ook zonder paraplu en in een vestje in plaats van een jas naar buiten als het regent.

140812-collage

woensdag 13 augustus

Wandelen met Bas en omdat ik om het half uur van houding moet wisselen, even op een bankje gezeten bij het Paardenwater, waar ik ook de treurwilg op de foto zette. De foto van het trappetje: Je zou zo in het water springen toch?

Doe maar niet, het is namelijk niet bij een zwembad, maar bij de sluis. Gezichtsbedrog dus! ‘s Middags met ons Molleke lekker op schoot gelegen, die nu warempel eens niet chagrijnig keek. Later in de middag voor een boodschap op de fiets, waarbij ik de schapen van schaapherder Huug Hagoort tegenkwam. Groen grasmaaien!

140813-collage

donderdag 14 augustus

Bijzonder was dat m’n tattoo op de dag van het afscheid genezen was. Ik mocht al die tijd geen armbandjes dragen, dus blij dat het weer kon. Vind het ook een mooie foto. ‘s Middags bij La Place een smoothie gedronken. Voorlopig de laatste, want duur (bijna € 4!) en weinig smaak.

‘s Middags bij oma geweest, die vanwege een gebroken arm in een verzorgingstehuis zit om te revalideren. Ze blééf maar zeggen dat ze zo blij was dat ik was gekomen. Tot slot ‘s avonds nog een eindje gefietst en deze stoere wolk op de foto gezet.

140814-collage

vrijdag 15 augustus

Wandelen in het zonnetje en thuis oud papier inpakken en nog een deel van het doosje van de colaflesjes tegenkomen. Vervolgens m’n kar volgeladen om wat oud papier plus nog wat spul voor de kringloop weg te brengen en vlak voordat een enorme bui losbarstte, een foto van mijn fiets met inmiddels weer lege kar gemaakt.

Het volgende moment begon het te stortregenen, dus geschuild onder een viaduct waar ik de graffiti spotte. Maar uiteindelijk te vroeg vertrokken, waardoor ik compleet doorweekt raakte. ‘s Avonds weer aan de wandel met Bas, waarbij ik genoot van de avondlucht in pasteltinten.

140815-collage

zaterdag 16 augustus

Een verse Italiaanse bol van HEMA met één helft zachte Franse kaas en augurk, de andere helft met cervelaat. Smullen! ‘s Avonds mocht Bas weer lekker loslopen op het terrein achter de Dalempoort.

Hij speelde met andere honden, terwijl ik diverse foto’s maakte. Onder meer van de kinderkopjes, een roze bloemetje waarvan ik de naam niet weet (twee keer) en de zoveelste foto van de molen, maar het was zo’n mooi doorkijkje!

140816-collage

zondag 17 augustus

Lekker uitgeslapen en kort gelopen met Bas. Begin van de middag met de pont overvaren en bij Le Grand Jardin in Almkerk met m’n moeder geluncht. Dat smaakte prima! Vervolgens weer bij oma geweest en om half vijf naar huis. Op de terugweg fotografeerde ik de roze Hortensia Teller en de witte kunstobjecten. Niet dat die zo bijzonder zijn, maar met zo’n donkere wolk precies achter die piramide, leek het net een soort drop shadow.

140817-collage

Hoe was jouw week?