Vandaag ben ik laat met de Weekly Snaps, maar ik ben nogal moe, omdat ik vannacht te lang ben doorgegaan met ‘klussen’ aan m’n site. Wat er onder meer in resulteerde dat ik slaapdronken m’n ronde met Bas heb gedaan. 😀 Daarnet even een powernap gedaan en dat scheelde aanzienlijk!

Deze week ging ik naar Den Haag vanwege problemen met m’n iPhone, voor de zoveelste keer naar de fysio, op bezoek bij Martin en eigenlijk heb ik niet al te veel gewandeld en gefietst dit keer, omdat ik veel last van m’n rug heb gehad en het weer ook niet aantrekkelijk te noemen was. Zeg maar gerust wisselvallig.

maandag 18 augustus

Weinig bijzonders gedaan. ‘s Avonds maakte ik de foto rechts met de aparte wolkenlucht en de twee geurtjes van Playboy had ik sinds de week ervoor al in m’n bezit. De rode (Play it Rock) heb ik al eerder gehad en was één van mijn favorieten, maar nergens meer in de winkel te verkrijgen, dus besteld via Bol.com. De linkse (Generation) is nieuw en ruikt ook erg lekker. Een fijn geurtje voor dagelijks gebruik omdat ie niet al te zwaar is.

dinsdag 19 augustus

Maar liefst 2 collages van één dag. Ik maakte zoveel mooie foto’s, dat ik ze allemaal wilde laten zien. Ik moest naar de Apple Store in Den Haag, omdat mijn iPhone een kapotte homebutton had. Helaas werd het nogal een dag met hindernissen.

Lang wachten, treinen met defecten en last but not least stapte ik op de terugweg niet bij Dordrecht uit, omdat ik zat te bellen en er daardoor geen erg in had. En dan zit je opeens in Breda. Oeps! Desondanks was het zeker geen vervelende dag, ik noem zoiets liever avontuurlijk! Mijn iPhone is overigens gratis gerepareerd en werkt weer naar behoren. Ook weer opgelost!

Het panterprint bloesje kocht ik bij V&D, maar omdat ik weinig bloesjes draag en helemaal geen panterprint, twijfelde ik of ‘t wel wat was. Door de leuke reacties op Instagram ben ik er inmiddels wel van overtuigd dat ie me staat. De rest van de foto’s in de eerste collage zijn gemaakt in den Haag. Het station was vooral fotogeniek, ook al zijn ze daar momenteel wel met werkzaamheden bezig en is het niet het meest overzichtelijke station.

In de tweede collage zie je foto’s van Bas in de trein, de Apple Store en de rest in Breda. Omdat ik het gedoe met de trein zo zat was, bestelde ik de deeltaxi naar huis (nog sneller ook) en doodde ik het uur wat ik moest wachten in het park vlakbij het station, in de regen. 🙂 De witte bestelbus stond bij het station, ik dacht echt te zien dat er Mr. Love op stond, maar het bleek Mr. Long te zijn. Ach, ik en witte bestelbussen, dan krijg je dat soort associaties… <3

woensdag 20 augustus

Woensdag moest ik weer voor het inmiddels bekende bezoekje naar de fysiotherapeut naar Andel. Om te voorkomen dat ik te laat kom doordat je maar nooit weet of de taxi op tijd rijdt, plan ik de rit wat vroeger en blijf ik tot de tijd van m’n afspraak bij m’n moeder.

Die was deze keer niet thuis, dus ik had m’n eigen sleutel meegenomen. Omdat het in je eentje ook wat saai is, maakte ik dan maar wat foto’s. Van de kat, de orchidee en een mooi kleurrijk boeket wat op tafel stond. De onderste drie foto’s maakte ik thuis. Op schoot met Bas en later met Micky en de Boerenstraat met de Grote Toren erachter tijdens de avondwandeling.

donderdag 21 augustus

Een vrolijk kaartje voor oma op de bus gedaan (foto is helaas onscherp, maar vond ‘m toch wel leuk) en weer gewandeld met Bas uiteraard, waarbij ik de foto van de Peterbrug rechts maakte.

Het is best grappig dat ik al 12 jaar in Gorkum woon en nog steeds plaatjes blijf schieten van mijn stadje. Blijkbaar gaat ‘t nog steeds niet vervelen. Met de gewone camera fotografeer ik overigens nauwelijks meer in de stad. Tenzij er iets te doen is.

vrijdag 22 augustus

Vrijdag héél weinig gedaan door rugpijn. De avond ervoor was er iets vervelends gebeurd. Tijdens het wandelen viel een hond Bas aan en wist van geen wijken. Ik moest alle zeilen bij zetten om het beest te weren, onder meer door Bas van de grond te tillen. Toen het beest eindelijk stopte met bijten en ik opgelucht verder liep, sprong opeens het baasje van die hond op m’n rug (letterlijk!) en krijste dat ik een kutwijf was en dat ik haar hond niet mocht trappen.

Echt, ik wist niet dat je witheet en verbaasd tegelijk kon zijn. Maar hoe kwaad ik ook ben, ik zou een dier nooit pijn willen doen. Ze loog dus en sowieso was háár hond degene die problemen veroorzaakte. Dan het lef hebben om mij aan te vallen.

De dagen erna dus veel pijn gehad, ik hoop dat m’n gewricht nu niet weer verkeerd zit. Het ging juist de goede kant weer op. Op de foto’s zie je Bas bezig met het enige spel wat hij helemaal geweldig vindt, namelijk snoepjes zoeken die ik dan op verschillende plekken verstop. Micky snapt er niks van (zie foto twee).

zaterdag 23 augustus

Ook zaterdag niet echt veel meegemaakt. Ik ben de laatste dagen sowieso heel wat uren in de weer geweest met achter de schermen aan m’n site werken. Zoals ongebruikte afbeeldingen verwijderen. Gisteravond op bezoek geweest bij Martin, die inmiddels weer in z’n eigen huis zit. Ondanks dat hij waarschijnlijk voorlopig nog niet kan werken, maakt hij het verder naar omstandigheden best goed en kan weer wat meer uit de voeten.