Zo, week 35 zit er ook op! Deze week bestond uit korte wandelingetjes en kleine fietstochtjes, wegens aanhoudende rugpijn. Het inmiddels standaard fysio bezoekje, nieuwe aanwinst voor m’n fiets en een onverwachts fietstochtje met aansluitend terrasje op zondag.

Ik ben overigens gestopt met het linken van foto’s naar een grotere versie. Dit scheelt ruimte op de server omdat voor de kleine en de grote een bestand wordt aangemaakt en ik heb het idee dat bijna niemand foto’s aanklikt. Mocht je ze toch te klein vinden, nu je geen grote versie meer kunt bekijken, dan hoor ik dat graag.

maandag 25 & dinsdag 26 augustus

Ik loop en fiets veel minder dan anders en dat betekent ook minder foto’s. Als eerste één van Bas en Micky, die lui op schoot lagen, terwijl ik met een dekentje over me heen een boek zat te lezen op de bank. Vervolgens een foto van een motor in de etalage van een kledingwinkel.

woensdag 27 augustus

Vlak voordat ik opgehaald werd om naar fysio te gaan, was Bas erg aan het blaffen en moest daarom voor straf in de keuken. Als je hem zo ziet zitten, zou je niet denken dat hij even ervoor nog stout was. De bloemen fotografeerde ik bij m’n moeder. Een boeketje wat ik had gegeven.

‘s Middags weer een foto van Bas gemaakt, die op een handdoek op de vloer lag, net alsof hij op een eilandje zat. De foto van de roos en de HOME blokjes maakte ik ook ‘s middags en tijdens een wandelingetje zette ik de Lingehaven op de foto.

vrijdag 29 augustus

Wandelen met Bas. Vervolgens de pennen-foto die je hier al voorbij zag komen, maar die ik erg gaaf vind dus die best nog een vermelding waard is. ‘s Middags moest ik even een boodschap doen aan de andere kant van Gorinchem en van de nood gelijk een deugd gemaakt en een broodje gegeten bij DeliFrance, ik had toch nog niet gegeten. Tot slot een foto die ik eind van de middag maakte, vlakbij het strandje Buiten de Waterpoort. Het lijkt bijna weer zomer.

zaterdag 30 augustus

Wederom dezelfde richting op en bij het Piazza Center nog een kleine boodschap gedaan. Daar stond dezelfde fiets als ik heb, alleen in andere kleuren. Vond het grappig om de mijne erbij te parkeren. Later passeerde ik hem, toen ik naar huis reed. Het koffertje wat je rechts op m’n fiets ziet zitten, kwam gister al voorbij in de shoplog. Ik ben er erg blij mee!

zondag 31 augustus

Een half uurtje gewandeld met Bas, waarbij ik een bijna uitgleed over de natte straatstenen. De zolen van mijn geliefde Nike’s mogen dan slijtvast zijn, op natte stenen lopen is helaas niet zo’n succes. Van de winter zal ik ze dus niet vaak kunnen dragen. Misschien een excuus om de zo gewilde zwarte Nike Air Max One te kopen?

Verder onverwachts erop uit geweest met Martin, die inmiddels weer mag en kan fietsen na z’n rugoperatie. We hebben genoten van koffie met gebak bij de theetuin in Sleeuwijk, waar we beiden nooit eerder waren geweest (aanrader!).

Hier liep ook een ontzettend lieve kat rond, die maar wat graag geaaid werd. Vervolgens nog over Woudrichem gereden, waar ik de laatste foto maakte. Ondanks dat ik wel iets te lang gefietst heb en flink pijn had, was het erg gezellig.