Ondanks dat mijn blog doorgaans niet zo vol staat met winacties als andere (over het algemeen meer commerciële) blogs, vind ik het zo nu en dan toch best leuk om m’n bezoekers in het zonnetje te zetten met een te winnen prijs. Deze winacties verlopen vrijwel altijd in samenwerking met een bedrijf en ook deze keer is dat het geval.

Samen met de webshop zonnebrillen.com mag ik namelijk een tegoed van € 25 weggeven wat te besteden is in hun online zonnebrillenwinkel. Het leuke aan deze prijs is dat deze niet alleen interessant is voor de dames.

Er zijn ook tal van stoere en functionele herenzonnebrillen en zelfs zonnebrillen voor kids verkrijgbaar. De shop verkoopt diverse bekende merken, waaronder Ray-Ban, Sinner en Adidas en de keuze is behoorlijk ruim.

Ga je nog op vakantie of geniet je in eigen land van de zomer? Wat het ook wordt, in elk geval reden genoeg om een hippe zonnebril op je neus te zetten en wat is er dan leuker wanneer je al € 25 gratis krijgt om bij je nieuwe shades te leggen. En je hoeft er praktisch niets voor te doen!

Om kans te maken op de prijs, laat je in een reactie weten dat je mee wilt doen, uiteraard met vermelding van een geldig e-mailadres in het daarvoor bestemde vakje. Om extra kans te maken, kun je de winactie delen op bijvoorbeeld Twitter, Facebook, je eigen blog of zelfs op Instagram. Je kunt hiervoor de bovenstaande afbeelding gebruiken. De actie loopt tot en met donderdag 14 augustus en de winnaar zal daarna bekend worden gemaakt. Veel succes!