Vorige week donderdag stond er sinds lange tijd weer eens een winactie online, waarbij je een shoptegoed van € 25 kon winnen om te besteden op de webshop zonnebrillen.com. Ondanks dat winacties op mijn blog niet altijd heel succesvol zijn, merkte ik dat er dit keer toch aardig wat mensen hebben meegedaan en ook een aantal nog onbekende ‘gezichten’. Leuk!

Zoals beloofd zou ik vandaag de winnaar bekend maken, die ik heb gekozen met een random name picker. Sowieso een leuke tip: Voorheen gebruikte ik daarvoor de site GetCoffee, maar nadat deze onlangs onbereikbaar bleek, zocht ik een ander alternatief. Op deze link vond ik een andere tool om een random naam te kiezen, die er ook nog eens grappig uitziet, in de vorm van een soort rad van fortuin.

Ik zal je niet langer in spanning houden. De naam van de winnaar is bekend en is… Senna! Van harte gefeliciteerd met je prijs enne… say goodbye to your green plastic shades! Je ontvangt vandaag een e-mail met daarin de code die je kunt gebruiken om het tegoed te verrekenen op de webshop en ik hoop dat je een leuke bril vindt waar je nog lekker mee kan nazomeren! Aan alle andere deelnemers: Bedankt voor het meedoen, volgende keer weer een kans!