Als ik zo door ga, wordt het geen 30 Week Blog Challenge maar minstens 40 weeks. Vorige week heb ik wederom overgeslagen met als excuus dat ik helemaal vergeten was om een dag te ploggen. Het is me nu uiteindelijk wel gelukt, maar dit was echt de laatste keer ooit dat ik geplogd heb. Ik moet mezelf er continu aan herinneren.

Sowieso ben ik niet echt voorstander van plogs. Op andere blogs vond ik het in het begin nog wel leuk om te zien, maar op een gegeven moment weet je het wel. Om voor mezelf te spreken is het lastig om mijn principes om te keren.

Ik probeer altijd mooie foto’s te maken en een foto moet wel iets te zeggen hebben. In het geval van ploggen moet ik gewoon mijn dag vastleggen in foto’s en dat worden niet altijd de mooiste. Anyway, veel kijkplezier.

Opstaan en klaarmaken voor de dag. Ik koos voor m’n felrode Nike-sneakers, die ik al een tijd niet meer gedragen had. En ze zijn zo leuk! Vervolgens naar buiten met Bas en een grote tas van Promiss. Ik had een winterjas gekocht van de cadeaukaart die ik bij het fashionfeestje kreeg, maar vond het bij nader inzien toch niet zo’n succes, dus ging ie weer terug.

Na het retourtje weggebracht te hebben verder gewandeld, via de Stationsweg, Concordiaweg en over de Lingebrug weer terug naar huis. Het was nog een beetje mistig en dat leverde wel een leuke foto op. Eenmaal thuis aan m’n ontbijt, de luxe versie met een beetje vanillevla. Ik eet dit meestal als toetje en eet ‘s morgens gewoon enkel yoghurt met wat fruit erin.

Bloggen! Meestal doe ik dat ‘s avonds pas, maar omdat ik de dag ervoor al verstek had laten gaan, heb ik maar even een artikel getikt. Bloggen doe ik praktisch altijd samen met Molly, ze zit graag bij me als ik op de pc aan het werk ben. Tijdens het schrijven druiven gesnoept die ik de dag ervoor gehaald had. Lekker!

Helaas moeten er soms ook wat minder leuke karweitjes gebeuren, zoals stofzuigen en dweilen. Dat ging ik dus doen nadat ik de foto had gemaakt. Toen ik klaar was had ik wel weer flinke rugpijn, maar het huis was aan kant. Rond kwart voor vier had ik een afspraak bij de huisarts. Helaas is er aan de tinnitus (oorsuizen) niets te doen en het is ook niet met zekerheid te zeggen of het wel over zal gaan. Ik hoop dus van wel!

Weer de hort op. Bas z’n brokken waren op en dus togen we naar de dierenwinkel. Ik had Bas een extra grote kluif beloofd en hij wist niet hoe snel hij moest lopen om er één te scoren. Vervolgens op de fiets gesprongen en bij McDonald’s zo’n iced frappe besteld waar ik al het één en ander over gelezen had. Erg lekker, maar echt véél te veel. Ik kreeg ‘m helaas niet op.

Ondanks dat ik aanvankelijk niet van plan was om nog verder te fietsen, had ik opeens zin om het bos in te gaan en heb daar wat rondjes gereden en foto’s gemaakt. Om in het bos te komen moet je eerst de snelweg oversteken, maar even later sta je dan opeens midden tussen de hoge bomen. Best bijzonder dat ik gewoon op 20 minuten fietsafstand een heus bos tot mijn beschikking heb.

Nog een foto in het bos, van mijn fiets. Via de rand van het bos terug richting stad gereden en daar deze koeien in de nevel gespot. Spijt dat ik m’n spiegelreflex niet bij me had natuurlijk, maar desondanks is het nog best een mooi plaatje.

‘s Avonds foto’s editen in Lightroom, een paar telefoontjes plegen, bramen eten en sinds lange tijd een film kijken (één die ik al maanden geleden had opgenomen). Daar geen foto’s van, maar ik vond 16 foto’s van één dag eigenlijk wel meer dan genoeg.

Hoe was jouw dag?