September is inmiddels alweer een aardig eind gevorderd, dus tijd voor een nieuwe H&M! Ik had ‘m eigenlijk al voor gisteren gepland, maar was toen zo moe dat er praktisch niets uit m’n handen kwam en ook het bloggen bleef daarbij achter. Dus schuif ik nu aan voor een ‘live’ verslag van wat me zoal bezighoudt.

ik draag…

Iets vrij simpels. Een blauwe skinny jeans met m’n felrode Nike Blazers en een losvallend rood shirt van H&M met print. Verder mijn geliefde Danish Design klokje waar eindelijk weer een nieuwe band om zit en de onlangs gekochte wraparmband van Shoeby. Tot slot twee ringen die ik eigenlijk al tijden draag. Eén van eBay (al oud) en één van de Wereldwinkel in Woudrichem.

Ik voel me tegenwoordig het meest lekker in eenvoudige kleding, terwijl er een tijd was dat ik juist meer van opvallend hield. Gister had ik bijvoorbeeld nog een jurkje aan en ondanks dat ik weet dat ie me goed staat, kon ik niet wachten tot ik weer een lange broek en een wijd shirt uit de kast kan trekken. Dat heeft vooral veel met willen verstoppen van mijn lichaam te maken, denk ik.

Grijze wraparmband met kettinkje

ik eet…

Een sterk verlaat ontbijt. Voordat ik met Bas ga wandelen, drink ik een halve liter water en ik ontbijt dan pas bij thuiskomst. Ik heb eens ergens gelezen dat het goed is om een stevige wandeling te maken voor het ontbijt, maar ik doe het vooral omdat ik steevast altijd trek heb na een pittige wandeling, zelfs als ik ervoor al een bak yoghurt heb weggewerkt. Dus drink ik water voor wat vulling en kan ik na de wandeling met extra smaak mijn ontbijt wegwerken.

ik droom van…

Héle gekke dingen de laatste tijd. Gister droomde ik al iets raars, maar vannacht spande de kroon: Ik droomde dat ik naast Bas nog een hondje had: een chihuahua, het mormel luisterde nergens naar en heette ook nog eens Chanel, wat ik zelf had omgedoopt tot Roxana.

Het was geen leuke droom, want ik heb een uitgesproken hekel aan chihuahua’s omdat ik ze niet mooi vind en het vaak krengerige beesten zijn die ook nog een worden behandeld als schattige baby’s. En mensen of dieren Chanel noemen vind ik ook ontzettend stom en afgezaagd. Doe mij maar een gewone hond met een normale naam die gewoon op z’n eigen poten loopt.

ik lees…

Ik ben twee dagen geleden weer naar de bieb geweest voor een nieuwe voorraad en heb nog maar een paar regels in één van m’n nieuwe boeken gelezen. Het heet Cupcakes en een koffer en is van de auteur Yara March. Het boek en de roze cover zijn een beetje misleidend, want het blijkt dus een thriller te zijn. Ik hoop dus niet al te spannend, want daar kan ik niet zo heel goed tegen. Ja, ik ben een watje, ik geef het zelf maar toe. 🙂

Boek: Cupcakes en een koffer

ik denk…

De laatste tijd weer een beetje te veel. Mijn ziekte-angst die opeens weer hevig opspeelt (één van de redenen waarvoor ik vanmiddag naar de huisarts moet) en ik denk nog steeds elke dag aan R. en mis hem ontzettend.

ik wil…

Een iPhone 6? Nee, grapje. Ik moet toegeven dat ik even bang was dat ik te voorbarig was geweest met de aanschaf van m’n 5S, toen ik las dat de 6 een 13 mp camera zou krijgen. Nu is de grootte van de sensor belangrijker dan het aantal megapixels, maar het maakt wel verschil. Inmiddels blijkt dat een gerucht te zijn geweest, want ook de iPhone 6 heeft, net als de 5S, gewoon 8 MP.

Als je deze vergelijking bekijkt, zal je zien dat er nagenoeg geen vernieuwing in de camera zit, dus mis ik niet zoveel. Wat ik wel wil? Een ontzettend gaaf leren jasje wat ik bij Bershka heb gezien! En dat Apple héél snel met een iOS 8.1 update komt. Ik ben NIET blij met de nieuwe iOS.

op mijn agenda…

Niet bijzonder veel. Vanmiddag een afspraak bij de huisarts, over twee weken weer naar de fysio (eindelijk gaat het de goede kant op, alhoewel ik nog niet pijnvrij ben) en ik wil als het even mee zit volgende week een middag naar Den Bosch.

Die had ik eigenlijk voor deze week al gepland, maar door andere bezigheden kwam het er niet van. Dit wordt geen stedentrip of zo, maar gewoon een beetje rondkijken, shoppen, Bossche bollen eten. Ik ben er veel te lang niet meer geweest en daar moet nodig verandering in komen!

Bossche bol!

ik luister naar…

Niks, hoe vind je die. Ik kan wel gauw m’n iTunes aan slingeren om het eerste nummer op te noemen wat er begint te spelen, maar gewoon stilte is ook wel eens lekker, al moet ik zeggen dat het al even geleden is dat ik écht stilte heb kunnen horen, omdat ik sinds het ongeluk last heb van oorsuizen. Verder hoor ik het zoemen van mijn computer, het belletje van één van de katten en zo nu en dan een geluidje van Bas. Echt stil is het dus nooit.

favorieten…

Druiven ♡ mijn wijnrode H&M-jurkje ♡ panna cotta ♡ foto’s maken in de mist ♡ fruit-emmertjes van Bieze ♡ Bas z’n korte vachtje (héérlijk aaibaar!) ♡ Waldorf salade ♡ zonsondergangen ♡ m’n nieuwe Petrol sweater ♡ torenklimmen ♡ m’n nieuwe fietskoffertje ♡ wentelteefjes ♡ Catrice Velvet matt oogschaduw ♡ naar de kapper ♡ fashion fotografie