Ik krijg regelmatig mail van ONLY Customer Club, waarvoor ik ben aangemeld. Ik vind het een leuke winkel en kan er altijd wel slagen, in tegenstelling tot Vero Moda, die vaak te basic naar mijn zin is. Onlangs kreeg ik een uitnodiging voor een VIP dag, met 20% korting op de collectie.

Omdat ik altijd wel in ben voor een koopje, ging ik dus iets na zessen de stad in om te kijken of er nog wat leuks voor me bij zat. In eerste instantie was het nog vrij rustig, maar tegen de tijd dat ik weer naar huis ging, was het volle bak!

De winkel had zelfs een feestelijk tintje en er waren wat leuke extra’s. Zo stond er een standaardje met grappige snoepsticks en waren er twee dames aanwezig die je gratis en voor niets een mooie make-up look gaven. Ook hadden ze parfums bij zich die je mocht proberen.

Als eerste uitgebreid in de winkel rondgestruind, om uiteindelijk met een toffe zwart met witte pied-de-poule sjaal met franjes richting kassa te gaan, die ik dus met 20% korting afrekende. Ik had ook twee truien en een shirtje gepast, maar die kwamen niet door de selectie. Ik draag namelijk bijna geen aansluitende bovenkleding meer, omdat ik me daar niet prettig in voel.

Pied-de-poule is de naam voor de typische print die je veelal in zwart-wit tegenkomt, zoals ook deze sjaal. Hij heeft trouwens aan de binnenkant net weer een ander printje, erg leuk!

Ik zou niet snel een kledingstuk zoals een jas, shirt of broek met deze print kiezen omdat ik dat snel te druk vind of te klassiek, maar als accessoire is het juist heel stoer. Past bijvoorbeeld ook leuk bij het wollen bikerjack wat ik nog altijd met veel plezier draag in de winter.

Sjaal met pied-de-poule motief

Vervolgens heb ik me ook laten opmaken. Ik koos voor smokey eyes, maar dan met aardetinten. Voordat m’n ogen werden opgemaakt en m’n wenkbrauwen wat extra werden aangezet met wenkbrauwgel, kreeg ik een mooie matterende foundation op en een eyeshadow-base.

Toen ik eenmaal in de spiegel keek was ik echt verbaasd. Mijn huid had een gezonde glans en mijn ogen spraken echt. Ik kan mezelf doorgaans ook prima opmaken (ook al ben ik er vaak lui in), maar dit was toch heel anders!

Make-up gedaan tijdens de VIP-avond bij ONLY

Behalve het opmaken van klanten, verzorgen de dames met name workshops. Dat ze nu in een winkel stonden, was dan ook meer uitzondering dan regel. Mocht je eens met vriendinnen een make-up avond willen houden waarbij je ook producten kunt kopen, dan is dat dus mogelijk.

Behalve make-up is er ook een verzorgingslijn met producten waarin aloë vera is verwerkt. Zelf kocht ik de foundation die op mijn gezicht is gebruikt, een mooie matte foundation die niet op oliebasis is, waardoor mijn huid zacht voelt en niet vet wordt.

Veel make-up

De ene vrouw werkte voor LR Health & Beauty, de ander heeft een eigen bedrijfje in Gorinchem. Ik ben zelf niet zo van de workshops en verzorgingsproducten (ik heb stiekem zelfs nog altijd een hekel aan dagcrème), maar vond het wel superleuk dat ik mooi ben opgemaakt en was blij met het resultaat! En met de sjaal natuurlijk, want uiteindelijk ging het om een actie van ONLY!

De foto’s die ik in de winkel heb gemaakt zijn niet heel geweldig, maar ik neem mijn spiegelreflex nu eenmaal niet mee als ik ga winkelen en had niet verwacht dat ze van die leuke extra’s zouden hebben. Sowieso mag je ook niet in alle winkels fotograferen.

Full face make-up

Koop jij ook wel eens bij ONLY?