De afgelopen tijd heb ik weer flink m’n best gedaan om een aantal leuke artikelen van diverse blogs en andere websites te verzamelen, dus vandaag heb ik een lijstje met vers leesvoer voor jou, want ik weer behoorlijk wat bij elkaar gesprokkeld! Veel lees- en klikplezier gewenst!

reads-of-the-week

Heb je de nieuwe Hyperlapse app van Instagram al op je mobiel geïnstalleerd? Ikzelf wel en ik vind het leuk! Op deze pagina zes tips voor de mooiste hyperlapse filmpjes. En als je sowieso wel van iPhone fotografie houdt, moet je deze briljante hacks eens bekijken! Tot slot een cheat sheets en printables voor fotografen! Verder met een creativiteit: Tips om je ogen meer te laten spreken en tips voor Google Agenda. Als laatste een handige tool om je Twitter statistieken mee te zien.

Wat heb jij voor interessants gelezen de afgelopen week?