Eigenlijk stond er weer een deel van de Blog Challenge voor vandaag op het programma, maar daarbij had ik een dag moeten ploggen en dat ben ik dus straal vergeten. Dus maak ik mezelf er dit keer even lekker gemakkelijk vanaf, plof ik zo weer op de bank en geef ik het woord aan jou. De derde editie van Share your site staat namelijk voor je neus!

Wat dat inhoudt? Lekker ongegeneerd je blog spammen in de comments dus. Leuk toch? Maar! Om het iets minder standaard te maken dan wat je doorgaans ziet bij dit soort items, is het de bedoeling om bij het vermelden van je site in plaats van een beknopte omschrijving te geven, in slechts een paar woorden te vertellen wat je zélf nu het leukst of mooiste aan je site vindt!

Daarnaast wil ik graag dat je, behalve je eigen webstek, ook één van je favoriete sites vermeldt. Dat mag een andere blog zijn, maar ook een nieuwssite, Instagram account, zoekmachine of voor mijn part iets heel anders. Zelf geen site? Ook dan wil ik graag horen wat jouw place to be op internet is. Kijk, als ik jou aan het werk zet, doe ik het ook gelijk goed. Let’s share!