Ik schreef het al op Twitter: Afgelopen week was pushing limits: Te lang, te veel. Voor mijn rug in elk geval. Lang lopen, lang staan, lang alles. Vandaag en de komende dagen (als het lukt) dus een beetje rustig aan, maar ik heb het er graag voor over gehad, want het was een geslaagde week!

maandag 8 september

Na drie maanden eindelijk weer naar de kapper. Highlights bij laten kleuren (uitgroei) en even de schaar er doorheen om dode puntjes te verwijderen. Wat was ik daar aan toe! Op de foto rechts zie je het resultaat, al is er aan de zijkant natuurlijk niks gebeurd.

Het lijkt altijd gelijk lichter als de uitgroei bijgekleurd is. Verder deed ik wat boodschapjes, liet ik KPN Compleet activeren nu ik voor m’n mobiel een abonnementje van Hi heb en wandelde ik ‘s avonds ook nog een poos met Bas, waarbij ik de onderste twee foto’s maakte. In totaal liep ik 8.5 kilometer met nog altijd een pijnlijke rug. Geen gekke prestatie.

dinsdag 9 september

Naar Zoetermeer voor het fashionfeestje. De eerste keer dat ik persoonlijk was uitgenodigd voor een event, dus best spannend! Bij aankomst leek het erop dat ik de oudste was (van de bloggers wel volgens mij) en ik voelde me niet zo thuis tussen het typische vrouwengedrag. Uiteindelijk toch een leuke middag gehad en er lekker op los kunnen fotograferen.

Zelf besteedde ik ook de nodige aandacht aan m’n uiterlijk, al vind ik mezelf juist helemaal niet mooier worden van make-up, dus gebruik ik het tegenwoordig niet echt veel meer. Niet met alles erop en eraan in elk geval, al was het wel mooi gelukt. De oogschaduw links had ik de dag ervoor nog gekocht, deze vind ik echt heel fijn werken en ik heb nu alle zes de kleurtjes. :-)

Op de rest van de foto’s zie je een beker dampend hete koffie die ik in Dordrecht op het station kocht. Ik drink normaal zelden koffie, maar ik had die nacht maar 2 uur geslapen en kon wel een oppepper gebruiken. Vervolgens het kleurrijke maar wat onduidelijke station van Zoetermeer, een close-up van de bloemenprint op een treinstoel en een nog lege catwalk.

woensdag 10 september

Amper bijgekomen van acht uur lang lopen en staan, kon ik woensdag gelijk weer de hort op. Dit keer wel dichter bij huis, namelijk ‘t zoveelste bezoekje aan de fysio. Inmiddels lijkt het toch echt de goede kant op te gaan. Het SI-gewricht wat steeds blokkeerde zit nu al een paar weken goed, alleen is er een gewrichtsbandje overbelast en mijn heupgewricht doet daar ook aan mee. Gevolgen van de andere klachten zijn dat.

Letterlijk gevalletje “van het één komt het ander”. Desondanks houd ik de moed erin, ik weiger de rest van m’n leven met rugpijn te lopen, dus blijf net zo lang bij fysio totdat ik nergens meer last van heb. ‘s Avonds bakte ik wentelteefjes en kwam op het idee voor de budget tips. De boom op de derde foto was niet zo bijzonder, maar het licht wat er doorheen viel had wel iets.

Ook nog sportief bezig geweest. Ondanks dat ik niet al te veel heb gelopen, sprong ik ‘s avonds tegen het donker nog in het zadel om een rondje te doen. Ik mis R de laatste dagen zo erg en even lekker fietsen is dan de beste remedie om m’n hoofd weer leeg te krijgen. Ik vind het fijn om aan hem te denken, maar verdrietig zijn en hem missen zijn negatieve emoties, die kan ik niet gebruiken. Ik denk liever aan de fijne dingen.

donderdag 11 september

Aan het spelen geweest met m’n nieuwe gadget die in de brievenbus lag. Wat dat is lees je binnenkort alles over, maar een voorproefje is ook wel leuk. Weet jij wat voor voorwerp ik op de foto rechtsboven heb gefotografeerd? Tot nu toe heeft nog niemand het geraden.

Verder ging ik ‘s middags weer op de fiets naar oma, waar ik tot een uur of vijf gebleven ben. Vervolgens naar Nieuwendijk, waar ik bij Martin een hapje heb meegegeten en rond half acht daar vandaan weer naar huis gefietst. In totaal goed voor bijna 30km. Geen enorm eind, maar gezien de omstandigheden niet verkeerd.

vrijdag 12 september

Met de fiets haalde ik deze dag maar een karige 4km, maar lopen deed ik des te meer. Met een paar onderbrekingen tussendoor, ben ik een groot deel van de dag aan het lopen geweest. Voor boodschapjes, maar ook gewoon om te wandelen.

Over de sleutels laat ik je nog in het ongewisse, daar lees je deze week nog iets over. Ik moest bij het Piazza zijn en kocht een pizza uit de koeling (die ik maar half op kreeg) en dronk daarbij eindelijk mijn colaflesje met naam leeg. De foto van de Gorinchemse Kanaalsluis (hij heet echt zo) maakte ik ‘s avonds.

zaterdag 13 september

Ook zaterdag was wederom een volle dag. Na de routinewandeling met Bas overgevaren naar Woudrichem om met Martin iets bij ijssalon Baks te eten. Ik koos een ijsje met drie smaken. Vervolgens weer met de pont terug, omdat we om 4 uur bij de Grote Toren moesten zijn die we zouden gaan beklimmen. De eerste foto maakte ik vanaf de pont, de aparte wolk met donkere stralen zag ik in Woudrichem.

De rest van de foto’s maakte ik vanaf de toren waar ik binnenkort nog meer foto’s van laat zien. Ik had eigenlijk willen fietsen naar Woudrichem, maar omdat de rugpijn inmiddels niet meer te negeren viel en een ongelijke trap van 245 treden al wel genoeg was, besloot ik dan maar met de pont te gaan en dat bleek achteraf een goede keuze. Toen ik tegen half acht weer thuis was, kon ik namelijk bijna niet meer lopen van de pijn. Maar ik had wel een leuke dag gehad!