Gister voor het eerst in lange tijd geen Weekly Snaps op zondag. Ik had simpelweg nauwelijks tijd en toen ik eenmaal thuis was om zes uur, duurde het door wat tegenslagen uiteindelijk nog tot acht uur voordat ik heb gegeten en om nu aan het eind van de avond nog een blogpost online te gooien, terwijl er binnen een paar uur alweer een nieuwe verschijnt dat leek me ook wat te veel van het goede. Dus is ie nu eens verschoven naar maandag.

Afgelopen week was geweldig. Een ander woord kan ik niet bedenken. Ik ben veel weg geweest, heb leuke dingen gedaan, heb 50 km gelopen en 50 km gefietst, ben in Den Bosch en het bos geweest, in Sliedrecht, op de botenbeurs en tot slot een verjaardagsfeestje. Lees je weer mee?

maandag 22 september

Maandag en woensdag waren de enige dagen dat ik niet veel bijzonders heb gedaan. Maandag wat in huis rommelen, lezen en een film kijken. Daar ben ik sinds kort weer mee begonnen. Onderstaande foto was de enige van deze dag en hier ligt Molly lekker op schoot te dutten.

Lieve Molly

dinsdag 23 september

Dinsdag onverwachts met Bas naar het Lingebos geweest. Het woord onverwachts gold trouwens voor praktisch alle bezigheden van afgelopen week. Niets was namelijk van tevoren gepland. Met mij weet je het maar nooit.

Voor de boswandeling nog een kleine ‘gewone’ wandeling, waarbij Bas met grote interesse naar een onder de brug door varende boot stond te kijken. Grappig gezicht. ‘s Middags dus met fiets + kar richting Bos en aldaar een paar uur heerlijk gewandeld en gestruind. Eerdaags volgt daar overigens nog een fotoblog over.

woensdag 24 september

Ik heb de druiven helemaal ontdekt. Lekker als tussendoortje. Vervolgens een foto van Molly die op slimme wijze het laatste beetje kwark uit de pot likt, met haar poot! ‘s Avonds naar ONLY vanwege de VIP night, waar ik al over geschreven had. Tot slot één van de foto’s van mij die je in diezelfde post al voorbij zag komen, ik vond mijn make-up echt mooi!

donderdag 25 september

Donderdag dus naar Den Bosch, zoals ik hier al schreef, zat dat al in de planning en het verslag plus een aantal foto’s van deze dag, heb je inmiddels al KUNNEN zien. Toch nog wat foto’s, waarvan de meeste niet al bij het verslag hebben gestaan.

De ‘chocoladebus’ kwam ik onderweg naar de trein tegen, vond ‘m wel grappig. De rest van de foto’s is gemaakt in Den Bosch, alleen de laatste niet, deze geweldige zonsondergang pikte ik mee toen ik van het station naar huis liep. Awesome!

vrijdag 26 september

Vrijdag onverwachts naar Sliedrecht. Ik moest 10 cm breed zwart elastiek hebben en toen ik naar De Stoffenkraam gebeld had, zeiden ze dat te verkopen. Wat denk je? Kom ik daar aan, hebben ze het dus niet. Ondanks dat ik een uur eerder had gebeld, kon niemand zich het gesprek herinneren. Dat was balen.

Nu heb ik 8 cm breed gekocht en die met korting gekregen ter compensatie, maar ‘t is heel stug en ik denk niet dat het bruikbaar is voor waar ‘t voor nodig is. Bas mocht ook mee. ‘s Avonds tevreden in m’n bed. Ik zie er zo gelijk weer heel anders uit dan op de foto een stukje hierboven, maar ik ben het echt en niet gefotoshopt. Erewoord!

zaterdag 27 september

Bas z’n lieve snoetje bij het wakker worden. Boodschap doen bij HEMA die de boel veranderd hebben. Deze mooi uitgestalde spulletjes zien er fotogeniek uit! Een foto van de uiterwaarden en vervolgens over de Botenbeurs gelopen (volgt misschien een fotoblog over) en daar de drie foto’s op de middelste rij gemaakt.

‘s Middags Bas en Micky samen in de mand op de foto gezet en Micky zat later bij mij op schoot. ‘s Avonds nog een rondje met Bas gelopen waarbij het me een leuk idee leek om lichtreclames op de foto te zetten. Helaas werden dat toch wat minder mooie foto’s dan ik had gehoopt. Dat zou ik echt met de camera moeten doen.

Van zondag heb ik geen foto’s, alhoewel de eerste foto van Bas achteraf gezien dus eigenlijk van zondag bleek. Martin was donderdag jarig en vierde z’n verjaardag gisteren. Omdat de Merwedebrug was afgesloten en de taxi daardoor niet reed, moest ik er op de fiets naartoe. Op zich niet erg want het was prachtig weer, maar het verjaardagscadeautje was lastig te vervoeren en na een intensieve week, wilde ik mijn lichaam rust gunnen. Maar ja één dag meer of minder.

Hoe was jouw week?