Hmm, volgens mij ben ik vorige week iets vergeten? Weer een item van de lijst van de 30 days blog challenge afstrepen misschien? Ach ja, ik schreef de vorige keer al dat ‘t toch niet gaat lukken om deze lijst voor het eind van 2014 af te krijgen, dus een weekje meer of minder maakt ook niet meer uit, toch? Vandaag tien likes en dislikes.

Things I like
 • Boswandelingen
 • Dat mijn haar al aardig lang wordt
 • Complimentjes over m’n fiets
 • Pepernootbrokken (ja, ik heb ze al gespot)
 • Films kijken (weer helemaal ontdekt)
 • Fotograferen met m’n 50mm lens
 • (Dag)dromen over R. (still love & miss him)
 • Dat mijn rug bijna beter is
 • Den Bosch
 • Mijn blauwe Petrol sweater

Blauwe sweater

Things I don’t like
 • iOS8
 • Narcisme
 • Kattenharen op de aanrecht
 • Wildvreemden die ten onrechte lelijk tegen je doen.
 • Grote reclamebanners op blogs (ooit ontvolg ik alles waar die zooi op staat)
 • Mijn Dvd-speler (het is een kreng, geloof me)
 • M’n ziektefobie (ondanks therapie nog altijd niet over)
 • Arrogantie
 • Alle ellende die momenteel in de wereld gebeurt, het maakt me bang
 • Dingen kwijtraken

Dat was nog redelijk snel gedaan. Volgens mij ook meteen één van de kortste blogposts in de geschiedenis van EstrellaWeb volgens mij! Wat voor iets vind jij ontzettend leuk en waar heb jij een uitgesproken hekel aan?