Vandaag weer eens een tag, maar we gaan de zaken dit keer omdraaien. Ik vertel veel over mezelf op mijn blog, maar hoe leuk zou het zijn als jij de vragen eens beantwoordt! Een beetje tricky is het wel, want ik weet dat ik meer lezers dan reageerders heb (het aantal keer gelezen per blogpost staat nooit echt in verhouding tot het aantal reacties).

Maar hé, ik hou wel van een uitdaging en ik hoop dus dat ik jou uit je tent kan lokken om nu eens wat meer over jezelf te vertellen aan de hand van een aantal vragen. Ik kwam deze originele tag trouwens tegen op de blog van Anne. Doe je ook mee?

 • Hoe heet je en hoe oud ben je?
 • In welke levensfase zit je (studeren, samenwonen, getrouwd etc.)?
 • Hoe gaat het met je op dit moment?
 • Kun je jezelf omschrijven in een paar zinnen of kernwoorden?
 • Wat zijn je hobby’s en interesses?
 • Wat vind jij belangrijk in het leven?
 • En wat vind je lastig of moeilijk?
 • Wat is jouw levensmotto? Welke quote sluit daarop aan?
 • Hoe zou je willen dat je leven eruit ziet in vijf jaar? En tien?
 • Heb je zelf een blog of website?
 • Welke / wat voor blogs volg je?
 • Wat is de voornaamste reden dat je blogs volgt?
 • Wat maakt een blog voor jou leuk, bijzonder of interessant?
 • Wat vind je leuk, bijzonder of interessant aan mijn blog?
 • Wat zou je graag anders, beter of vaker willen zien op mijn blog?
 • Wat zou jij willen vragen aan mij / willen weten van mij?

Oké, het zijn er meer dan drie, maar ik had het dan ook over een uitdaging. Ik zou het superleuk vinden als je de moeite wilt doen om de vragen in te vullen!