Het is weer tijd voor een nieuwe lading glimlachmomentjes! De laatste blogpost met een lijstje positiviteit is alweer een paar weekjes geleden, dus niet alle dingen zijn heel recent, maar het gaat tenslotte uiteindelijk om het idee en niet of ze gister of vorige week gebeurd zijn. Veel leesplezier gewenst!

 • Een paar jongens in de categorie opgeschoten jeugd, die me heel galant helpen bij het ontwarren van mijn fiets uit de fietsenstalling bij de supermarkt.
 • Mijn nieuwe SMS ringtone, Zo’n typisch auto-alarm geluidje. Doet me denken aan die leuke Volkswagen reclame met dat hondje en daardoor weer aan R. Volg je het nog?
 • In het bos fietsen, ook al mag het dan officieel niet.
 • Koffie drinken op een terrasje in de zon.
 • Een sleutel na meer dan half jaar terugvinden.
 • Een foto maken midden op de rijbaan van de A27 op de Merwedebrug.
 • Een paar uur struinen in het bos met Bas en camera.
 • Een ontzettend lief compliment op Instagram van één van mijn volgers, dat ik altijd van die mooie foto’s maak. Stiekem ben ik dan toch best trots, zeker omdat mooie foto’s maken met mijn zicht helemaal niet zo vanzelfsprekend is.
 • Den Bosch! <3
 • Mijn 50mm lens (herontdekte liefde).
 • Een taxichauffeuse die, nadat ze me gevraagd had hoe oud ik dan was, stomverbaasd is en zegt dat ze mij ‘in de twintig’ had geschat.
 • Genieten van een Bossche Bol van Jan de Groot
 • Films kijken (ben ik onlangs weer mee begonnen).