Volgens mij is het enkele weken geleden dat er een lijstje glimlachmomentjes online stond. Ik heb de laatste tijd zoveel vooruit geschreven dat ik echt dingen moet gaan plannen om ze nog ergens tussen te kunnen proppen en er staan ook al minstens 6 titels voor wéér nieuwe posts klaar. Waar ik de inspiratie vandaan haal is een raadsel, maar beter dat ik me dat niet afvraag, maar er gewoon flink gebruik van maak!

Een paar bestelde laarzen ophalen bij VanHaren en er vervolgens achter komen dat een paar uur later een Family & Friends koopavond begint, waarbij je 30% korting krijgt. Omdat ik stiekem baalde dat ik die korting net was misgelopen heb ik erover gebeld (proberen kan altijd) en als ik ‘s avonds met het bonnetje langs kwam, werd de korting alsnog verrekend. Top!

 • In de trein stappen die vervolgens direct wegrijdt. Timing!
 • Half oktober nog in m’n korte fietsbroek rondrijden.
 • Met m’n moeder lunchen op het dakterras van V&D, bij La Place, mét zon.
 • Opnieuw naar Den Bosch. <3
 • M’n iPhone onverwachts een dag eerder terug hebben. De homebutton is gerepareerd, maar nog niet alle klachten zijn verholpen. Dat is helaas dus echt software-gerelateerd omdat meer mensen dezelfde problemen hebben.
 • Voor het eerst zelf een recept bedenken, waar dan anderen ook enthousiast over zijn.
 • Tijdens een verveelbui zoeken naar m’n eigen site op Google en de blog van Nancy (die ik al langer ken) tegenkomen, waarop ze mijn blog als tip geeft en schrijft dat ze mij een ontzettend leuke en eerlijke persoonlijkheid vindt hebben, zo lief!
 • Een strandwandeling terwijl het keihard waait!
 • Eindelijk ‘beweging’ in de weegschaal zien. Omlaag, dus.
 • 800 volgers op mijn Instagram (inmiddels 835). Voor iemand die zich niet echt interesseert voor aantallen volgers waar dan ook (weet niet eens hoeveel Bloglovin’ volgers ik heb) en daar dus ook geen moeite voor doet, vind ik dat best veel. Ik maak gewoon mooie foto’s! 😀
 • Een wandeling van 10 kilometer van thuis naar Woudrichem.
 • Nieuwe mensen die mijn blog zijn gaan volgen. Thanks & welkom!
 • iTunes weer eens aanzetten en als eerste dat ene liedje van Guus Meeuwis horen, wat me altijd aan R. doet denken. Still miss him every single day.