Ik kan wel zeggen en dat ‘t weer lekker gaat op fotografiegebied! Ik heb er weer zin in, gebruik mijn 50mm lens steeds vaker, waardoor ik standaard dingen ook opeens op een heel andere manier kan fotograferen en daar raak ik weer enthousiast van. Kortom, ik zit in een opwaartse cirkel en ik kan niet anders zeggen dan dat ik daar blij mee ben. Mijn fijne Canon heeft de laatste maanden iets te vaak in de kast gelegen.

Vandaag een foto die ik zaterdag maakte, op Dierendag. We hadden, zoals je in de Weekly Snaps van zondag al kon lezen, een heerlijke dag achter de rug en Bas was echt moe. Hij lag zo schattig te dutten, dat ik het niet kon laten om wat foto’s te maken. Hij heeft z’n ogen overigens nog wel open, dus van echt slapen was (nog) geen sprake, maar het scheelde niet veel!

Bas op bed