Weer een nieuwe editie met leuke (blog)linkjes. Dit keer op vrijdag, omdat ik morgen de winnaar van de FAB smartphone wallet actie bekendmaak. Je kunt trouwens nog meedoen tot vanavond 12 uur, voor ‘t geval je de actie eerder over het hoofd had gezien. Check ‘m hier!

reads-of-the-week

We beginnen met eten! De herfst is wat mij betreft hét seizoen bij uitstek voor lekker eten, warme chocolademelk en stiekem alvast wat Sinterklaas-lekkernijen. Allereerst recepten waar het water me van in de mond loopt, kwarkbrood en hemelse modder!

Misschien iets minder lekker, maar wel handig wanneer je ziekjes bent: een drankje om je weer op te peppen. Mocht je net als veel andere mensen thuis zitten met een griepje, kun je de tijd doden met het maken van een herfstslinger. Tot slot een aantal mooie stijlen om je haar in te vlechten en acht tips om je huisdier te fotograferen (ook ná Dierendag leuk).

Heb jij deze week nog iets leuks gelezen?
Deel één van jouw ‘gevonden voorwerpen’ in je reactie!