Het nadeel van een hele hoop blogposts vooruit schrijven, is dat je er op een gegeven moment vanuit gaat dat er voor de volgende dag ook al wat klaar staat en dat was de vergissing die ik gisteravond maakte. Plus dat ik eigenlijk zelfs te moe was om na te denken na een behoorlijk intensieve dag. Dus verschijnt de blogpost van vandaag wat later dan je gewend bent!

De afgelopen week heb ik heel wat blogs bezocht die ik nog niet kende en dus is de variëteit van linkjes ook wat groter. Als je hetzelfde rijtje blogs volgt, put je ook altijd inspiratie uit dezelfde bronnen en wat meer afwisseling is ook weleens leuk.

reads-of-the-week

Dierendag is al even voorbij, maar je huisdier verwennen is natuurlijk nooit outdated. Ik raakte dan ook gelijk enthousiast over een recept om hondenkoekjes te bakken! Meer eten maar dan weer voor mensen in de vorm van speculaasbrokken en chocoladecake met kersenjam. Jammer dat ik dat soort dingen nu allemaal niet mag! Tot slot wat tips om getekende illustraties om te zetten in digitale plaatjes.

Wat voor moois heb jij de afgelopen week nog gevonden of gezien?