Vandaag is het Wereld Dierendag en ondanks dat ik hier eerst aandacht aan had willen besteden, wist ik zo gauw niet wat en dus toch maar de vertrouwde Reads of the Week op zaterdag. Want het lijstje begon alweer aardig uit de hand te lopen. Om het toch nog een beetje diervriendelijk te maken, ook een paar leuke dier-gerelateerde links! Veel leesplezier.

reads-of-the-week

Allereerst een aantal tips om je haar (sneller) te laten groeien en voor als je haar nog niet zo lang is, een leuk vlechtje voor een andere hairdo. Wat je vooral niet moet doen als je langer haar wilt lees je in dit lijstje met tips. Van haar naar make-up: Is je make-up een beetje mislukt? Vera vertelt hoe je het kan oplossen (zonder overnieuw te moeten beginnen dus). Wil het echt niet meer lukken? Dan kun je er altijd nog iets heel creatiefs van maken.

Een beetje DIY-en blijft leuk en ik vond deze opbergpotten met doorkijkvenster érg gaaf! Verder met mini appeltaartjestips om paddenstoelen te fotograferen en meer leuke herfst-fotografie ideetjes. Ik ga het bos in, dus kan ze gelijk in de praktijk brengen! Van fotografie schakel ik naar iPhone (lekker bruggetje), met een aantal tips, dit keer wat je kunt doen met je oude iPhone.

Tot slot zoals beloofd wat dieren-linkjes. De Cats of Instagram en LOLcats kunnen natuurlijk niet ontbreken en als je meer een hondenmens bent, kan ik je vast wel blij maken met een surfende hond, grappige hondenfoto’s en de Facebookpagina van Off the Leash. Natuurlijk is Dierendag er ook om stil te staan bij dieren die het minder goed hebben, dus verdient de Dierenbescherming ook zeker een vermelding in dit lijstje.

Heb jij onlangs nog een leuke site gevonden?