Vandaag is het Wereld Dierendag en ondanks dat ik hier eerst aandacht aan had willen besteden, wist ik zo gauw niet wat en dus toch maar de vertrouwde Reads of the Week op zaterdag. Want het lijstje begon alweer aardig uit de hand te lopen. Om het toch nog een beetje diervriendelijk te maken, ook wat leuke diergerelateerde links! Veel leesplezier.

reads-of-the-week

Allereerst een aantal tips om je haar (sneller) te laten groeien en voor als je haar nog niet zo lang is, een leuk vlechtje voor een andere hair-do. Verder met lekkere mini appeltaartjestips om paddenstoelen te fotograferen en herfst-fotografie ideetjes. Ik ga het bos in, dus kan ze meteen in de praktijk brengen!

Tot slot wat dierenlinks. De Cats of Instagram kunnen natuurlijk niet ontbreken en als je meer een hondenmens bent, kan ik je blij maken met grappige hondenfoto’s en de Facebookpagina van Off the Leash. Natuurlijk is Dierendag er ook om stil te staan bij dieren die het minder goed hebben, dus verdient de Dierenbescherming zeker een vermelding in dit lijstje.

Heb jij onlangs nog een leuke site gevonden?