Ik vind shoplogs altijd leuk on te lezen en ook om zelf te maken, maar ik heb geen uitpuilende bankrekening, dus wekelijks shoppen zit er niet in. Sowieso is het lang geleden dat ik er echt een dag op uit getrokken ben om te shoppen, ik shop meestal gericht. Dit keer toch wat items die ik graag met de rest van de wereld wil delen,

Bossche stappers

om te beginnen een paar schoenen van Ragstar waar ik erg blij mee ben. Mijn moeder was vorige week hier en zo’n beetje het eerste wat me opviel waren haar schoenen. Wijnrode sneakers in een casual model en ze bleken nog van echt leer te zijn ook. Nu was ik al even op zoek naar schoenen in deze kleur, maar eerder nog niets gevonden.

M’n moeder had ze voor weinig geld in een zaakje in Den Bosch gekocht en dus dook ik het internet op om te checken of ik het kon vinden, wat niet lukte. Er zat dus niets anders op dan weer naar Den Bosch te gaan, wat een straf! :-) Het zaakje was snel gevonden en de schoenen ook! Ik heb er € 35 voor betaald en het is best wel grappig als je dan via internet ontdekt dat ze eigenlijk € 140 kosten. Say what?

Bordeauxrode Ragstar sneakers

Blush & meer beauty

Ik moet zeggen dat ik m’n make-up verzameling (ik weiger stash te zeggen, ik vind dat zo’n over het paard getild woord) zo compact mogelijk houd. Goed, ik heb dan 20 lipsticks en minstens 7 blushes, maar verwacht niet dat ik een speciale kast heb (die ene van IKEA) om make-up te bewaren. Sterker nog, ik bewaar make-up in de badkamer (tegen alle voorschriften in) en ja, daar maak ik me ook op.

Zo’n kunststof opbergding van Xenos met vakjes en laatjes is de plek waar alles in zit, plus een drietal hangende bakjes waar ik mijn kwasten. lipsticks en andere langwerpige voorwerpen in parkeer. Toch koop ik zo nu en dan wat nieuws. Omdat ik ergens over gelezen heb wat ik vervolgens echt móet hebben, of omdat iets me gewoon heel erg aanspreekt.

Dit keer kocht ik voor mijn doen veel make-up: Het Arabian Nights oogschaduwpalet van Sleek, twee Maybelline Color Drama lip pencils en zo’n mooie blush uit de nieuwe Catrice collectie. Niet echt make-up, maar toch ook min of meer in hetzelfde straatje, is de Make it Shine spray van Andrélon, waarover ik onlangs las op een blog.

Beauty aankopen

Bootylicious

Ik heb onlangs mijn laarzencollectie flink uitgemest en eigenlijk bleef er niet zo veel over. Kapotte laarzen, laarzen die ik al minstens 7 jaar in de kast heb staan, maar nooit draag en die fantastische hoge met hak die ik ooit in een opwelling kocht.

Ik heb inmiddels een punt achter mijn relatie met hakken gezet, omdat ik er niet goed op kan lopen en het, met mijn aantal kilometers op jaarbasis, verre van praktisch is. Een mooi excuus om wat nieuws aan te schaffen!

Dus kocht ik gelijk maar twee paar. De laarsjes linksonder kocht ik met € 20 korting bij Bristol tijdens een speciale actie. Ze zijn van echt suède en ik heb dezelfde ook in het rood, die kocht ik 2 jaar geleden al. Ik ben blij dat ik de zwarte nu ook heb.

De rechtse kocht ik bij VanHaren met 30% korting tijdens de Family & Friends koopavond. Ik had ze al op de webshop gezien, maar daar stond mijn maat niet meer bij. Deze hebben wel een soort hak, maar die voel je dus eigenlijk niet tijdens het lopen. Ik vervang zo’n 5 paar laarzen met hakken door deze. :-)

Nieuwe laarzen

Sweater weather

Ik steek mijn liefde voor sweaters en hoodies bepaald niet onder stoelen of banken. Andere vrouwen zweren blij blazers, bloesjes en lange gebreide vesten, ik ben nu eenmaal meer van de urban style en ik vind dit soort kledingstukken echt héérlijk! Een tijdje geleden schreef ik over een blauwe Petrol sweater die ik bij een boetiekje in de stad in de uitverkoop kocht.

Nu heb ik zo’n zelfde soort bij H&M gescoord, in gemêleerd grijs. Het is wederom een herenmodel, maar wat boeit mij dat nu. Als het goed zit zonder hier te strak of daar juist veel te wijd te zijn, dan ben ik tevreden. Dit is typisch zo’n item wat ik aantrek en vervolgens nóóit meer wil uittrekken, omdat het zo lekker zit. Gotta love it!

Grijze capuchonsweater van H&M

Wat voor leuks heb jij onlangs gescoord?