De week zit erop, dus tijd voor een overzichtje. Deze keer weer zoals gewoonlijk op zondag, zoals je van me gewend bent. Van de afgelopen week heb ik niet bijzonder veel foto’s, omdat ik niet veel gedaan heb en mijn iPhone donderdag is opgehaald door een koerier van UPS en nu ergens in Brabant ligt voor reparatie.

Hij vertoonde na de iOS 8 update namelijk zo’n bizarre lijst aan problemen, dat zelfs Apple het nodig vond om hem na te laten kijken. Gelukkig heb ik mijn ‘oude’ iPhone 4S nog altijd bewaard, dus kan ik in principe gewoon alles doen wat ik met de 5S ook kon, alleen is de fotokwaliteit iets minder, maar daar doen we het maar mee.

maandag 29 september

Maandag was een relaxdag. Ik had zo’n drukke en fysiek intensieve week achter de rug dat ik nu wel even zin had om een paar dagen lekker rustig aan te doen. Veel bank hangen, met m’n beestjes op schoot en op wat boodschappen doen na, heb ik ook niet al te veel gelopen.

Relaxed dus, ook wel eens lekker. De postzakken spotte ik in de etalage van Van Dal herenmode. Ik wil óók zo’n zak! Echt geinig. Als ik het zou durven, zou ik bijna gaan vragen waar ze die laten als ze weer een nieuwe etalage gaan inrichten.

dinsdag 30 september

Dinsdag wederom weinig gedaan, maar wel in totaal ruim anderhalf uur met Apple gebeld, over mijn niet goed functionerende iPhone. Tot mijn teleurstelling vonden ze de klachten dusdanig serieus dat ik ‘m het beste op kon sturen voor reparatie.

Wel allemaal gratis, want ik zit nog ruim in de garantie. Ik had eigenlijk gehoopt op een instant oplossing, maar die bleek er dus niet te zijn. Dus haalde ik mijn iPhone 4S, maar weer van stel en richtte deze in voor (tijdelijk) gebruik. De foto van de Merwede maakte ik tijdens een wandelingetje met Bas.

woensdag 1 oktober

Woensdag aan het worstelen geweest met een nieuwe postvanger. De bezorger van Sandd had de oude gesloopt, door met geweld een catalogus door de brievenbus te duwen. Dat is inmiddels ruim anderhalve maand geleden, maar het schoot niet op met de communicatie.

Ik wilde de schade namelijk wel vergoed hebben. Inmiddels is die onderweg en heb ik een nieuwe gekocht, maar dit model is nét iets anders dan de oude, waardoor de clip openspringt zodra er post in de brievenbus wordt gestopt en hij dan open blijft hangen. Op die manier gaat ie eerder kapot, dus ik moet daar nog iets op verzinnen.

Verder op de bank gehangen, met Bas op m’n rug zoals je ziet. Geen gebruikelijke manier van op schoot zitten. ‘s Avonds weer Dokter Tinus kijken, waarbij ‘onze’ trein voorbij kwam. Ik heb de Spurt van MerwedeLingelijn al vaker in deze serie voorbij zien komen, maar het blijft leuk om iets eigens te zien. Ik maak zelf ook veel gebruik van deze trein. Aan de omgeving te zien, rijdt hij hier tussen Leerdam en Beesd.

donderdag 2 oktober

Donderdag was ook redelijk rustig, zoals eigenlijk bijna de hele week. ‘s Avonds sinds lange tijd weer eens een uitsmijter gebakken, met kaas en een plakje cervelaatworst eronder. Klein minpuntje was het witte broodje wat eronder zat.

Ik had een paar uur eerder bij de nieuwe bakker in de stad een zakje met zes bolletjes gekocht, maar die waren dus droog en roken en smaakten naar gist. Het kon haast niet anders of ze lagen er al een paar dagen.

Uitsmijter bakken

vrijdag 3 oktober

Mijn iPhone was donderdagochtend al opgehaald, dus moest ik me even ‘behelpen’ met mijn 4S. Ook niet heel erg. Ik heb het telefoontje tot mei dit jaar altijd met veel plezier gebruikt, dus kan het nu ook nog prima.

De foto van de molen maakte ik tijdens het wandelen en daarna zie je Bas die bij thuiskomst na de wandeling lekker in z’n mandje ligt. Nog een foto van mij en een lekker (en gezond) avondmaaltje. Ik heb in m’n eentje bijna een hele stronk broccoli op. Dat kun je me echt elke dag voorzetten, heerlijk!

zaterdag 4 oktober

Dierendag! En reken maar dat ik m’n best heb gedaan om mijn beestjes een fijne dag te bezorgen. Met extra veel aandacht, knuffels en lekkers. Op de eerste wandeling spotte ik dit hart met de tekst Run 4 Love. Nou heb ik veel over voor de liefde, maar 43 km hardlopen zie ik niet zitten. :-) ‘s Middags met Bas en Martin wandelen in het Lingebos en een pannenkoek eten bij pannenkoekenhuis Het Lingebosch.

Bas kreeg in plaats van de bestelde kinderpannenkoek per ongeluk een gewone, dus dat was extra veel om van te smullen! Zelf genoot ik van een pannenkoek met appel, spel en rozijnen. Speciaal voor de gelegenheid had ik Bas z’n bandana bedrukt met kluifjes omgedaan.

zondag 5 oktober

In grote lijnen een normale zondag. Met andere woorden: alles in een wat lagere versnelling. Wel samen met Bas een bezoekje gebracht aan oma, die nog steeds in het verzorgingstehuis zit, maar binnenkort naar haar eigen huis mag. Bij de uitgang stond een bak met mooie roze bloemen, die ik natuurlijk even vast moest leggen.

Mooie roze bloemen

Ondanks dat het weer een heel andere en vooral rustigere week was dan die ervoor, heb ik niets te klagen gehad. Hoe was jouw week?