Hoi! Heb je een beetje een lekkere week gehad? Ik op zich wel. Ik heb in elk geval genoeg gedaan. Ik ben vanaf deze week begonnen met weer elke dag fietsen en daarnaast wandel ik dan ook nog de nodige kilometers. Verder ben ik onverwachts weer in Den Bosch geweest, heb ik met m’n moeder geluncht en een smoothie gedronken in Woudrichem.

maandag 13 oktober

Maandag was ik voor mijn doen erg vroeg aan de wandel, nadat ik om half 9 al een afspraak bij de huisarts had. De urineweg-ontsteking was nog niet helemaal over, maar inmiddels gelukkig wel en dat zonder medicatie. Ik trok m’n Nike Air Max look-a-likes van VanHaren weer eens aan (ik wil nog steeds de echte) en vervolgens maakte ik onderweg een paar sfeervolle herfstfoto’s. ‘s Middags gefietst en verder niet zoveel bijzonders gedaan om over uit te wijden.

dinsdag 14 oktober

Weer begonnen met een stevige wandeling, dit keer een stuk door de Haarwijk en de Lingewijk en natuurlijk ook de binnenstad. Achter het station zit dit mooie laantje. ‘s Middags lunchen op de bank en ‘s avonds kwam mijn vader langs die lekkere groenten van eigen grond meebracht en een flinke bos aronskelken in prachtige diepe kleuren. Hij had ook haar-serum meegenomen van dezelfde soort die ik al had en een gigantische bus haarlak. Dat gebruik ik eigenlijk maar zelden, maar het is altijd handig om te hebben!

woensdag 15 oktober

Sinds héél lange tijd een rokje uit de kast getrokken en één die ik ook nog niet zo lang heb: Een zwart leatherlook rokje van H&M. Echt een fijn model is het niet, want als ik ga zitten schuift hij een stuk omhoog waardoor hij opeens een veel korter lijkt en ook in de taille blijft ie niet op z’n plek zitten. Ik droeg er zwarte suède laarsjes bij die je morgen terugziet in een shoplog.

Vervolgens weer een lunch, die er dit keer wel héél oranje uitzag. Dat giftig oranje kleurtje op de boterham linksonder is zelfgemaakte paprika-spread, die bracht m’n vader ook voor me mee. Het is in elk geval erg lekker én gezond!

Dan het flesje ananas-chilisaus waar ik in de blogpost met recept al over schreef en in m’n korte fietsbroek rondrijden, en dat half oktober! Die bult (gescheurd spiervlies) aan de binnenkant van m’n rechter-onderbeen is trouwens nog steeds behoorlijk goed zichtbaar, ik vraag me af of hij ooit nog wel weg zal gaan.

donderdag 16 oktober

Wandelen met Bas en bedenken dat die oranje blaadjes net confetti lijken. Vervolgens kwam UPS mijn iPhone weer terugbrengen (een dag eerder dan verwacht) en ik moest lachen om de tekst op het zegel. Beetje overbodig… Tussen de middag kwam m’n moeder en zijn we naar V&D gegaan, waar ze iets moest ruilen en we geluncht hebben bij La Place.

De stenen koekjespotten in de vorm van een cadeautje spotte ik op de bovenverdieping en de foto van de Grote Toren maakte ik vanaf het dakterras, waar dus La Place zit. We aten een broodje hamburger met friet en ‘s middags sprong ik weer op de fiets voor mijn broodnodige rondje. dit straatje vond ik wel mooi.

vrijdag 17 oktober

Onverwachts naar Den Bosch, onder meer voor de schoenen op de eerste foto. Ook die zie je morgen in de shoplog. Verder wat sfeerfoto’s van de stad (ik loop daar echt te genieten) en een stuk Brabantse tekst op het terras bij Café In de Kleine Werelt.

Op het station dronk ik mijn allereerste Starbucks koffie ooit, vergezeld van een muesli bar met gedroogde vruchten, pitten en noten. De blaadjes met zonneschijn fotografeerde ik op weg naar huis. Ondanks dat ik al 10 km gelopen had, alsnog op de fiets m’n rondje gedaan en ‘s avonds behoorlijk moe maar wel heel voldaan in m’n zachte bedje. Prima dagje!

zaterdag 18 oktober

Ik maakte een foto van de Starbucks-beker die ik als een soort relikwie mee naar huis gesleept had (ik heb iets met koffiebekers). Rond half twee op de fiets richting Woudrichem, waar ik met Martin afgesproken had bij IJssalon Baks.

Ik voelde me niet echt lekker en dat was op de fiets ook goed te merken. Duizelig, hoofdpijn, lichtflitsen voor m’n ogen, niet de meest ideale omstandigheden om een stukkie te trappen. Vervolgens viel er een stukje voor me op de dijk ook nog een vrouw van haar fiets, die ik nog overeind heb geholpen en gevraagd of ze zich niet had bezeerd.

In Woudrichem maakte ik de spookachtige foto van de toren van de Martinuskerk en de canvas tas met originele opdruk (heavy load) spotte ik bij de Wereldwinkel, waar ik altijd even binnen moet kijken of ze nog iets van mijn gading hebben.

Omdat ik me niet goed voelde en niet nog meer risico’s wilde nemen door weer 10 km naar huis te rijden, besloot ik met de pont over te varen naar huis. Daar ben ik op de bank als een blok in slaap gevallen. Het Sleek paletje was met de post gekomen en die ga ik eerdaags uitproberen!

zondag 19 oktober

Ik verwacht vandaag nog wel meer foto’s te maken, aangezien ik vanmiddag lekker in de duinen ga wandelen met een goede vriend. Maar omdat ik niet het risico wil lopen dat ik weer pas ‘s avonds de WS online gooi, hou je die foto’s tegoed voor volgende week. Desondanks toch een paar niet onaardige plaatjes van deze dag.

Een meer fotogenieke lucht kan ik me haast niet wensen. Op de eerste foto de Dalempoort, vervolgens de huizen aan de Lingehaven, ik in mijn ‘zondagse kloffie’ (oftewel lekker makkelijk) en tot slot de Havendijk, waar de bomen er al prachtig herfstig uitzien. Wat een heerlijke dag!

Hoe was jouw week? Volop genoten van de Indian Summer?