Het volgende scenario herkent elke vrouw wel: Je gaat uit, je haar zit perfect, voor de verandering is je make-up ook vlekkeloos gelukt, zonder vreemde uitschieters van mascara of eyeliner en je hebt dat nieuwe jurkje aan, waarin je je geweldig voelt. Er is alleen één probleem. Hoe neem je wat kleine spulletjes mee zonder met een tas te hoeven slepen?

Zelf ga ik al jaren niet meer uit, maar in de tijd dat ik het wel deed, was het tassen probleem elke zaterdag weer opnieuw aan de orde. Want die heerlijke schoudertas waar zo lekker veel in past is niet echt fashionable, een handtas is ook niet alles, een heuptasje willen we helemaal niets over horen en een clutch, daar moet je echt van houden. Dan blijft er niet veel over eigenlijk, tenzij je natuurlijk een stylish verantwoorde FAB wallet kunt meenemen!

Fab smartphone wallet

And that’s where the fun starts! In samenwerking met de webshop iPhone-Cases.nl, mag ik een ontzettend toffe smartphone wallet van FAB, ter waarde van € 44.95, weggeven aan één van mijn bezoekers. De wallet is gemaakt van stijlvol kunstleer en bezet met goudkleurige hartvormige studs. De binnenkant is goudkleurig.

Maar wat is zo’n wallet en wat kun je ermee? Het is eigenlijk een telefoonhoesje, portemonnee en minitasje in één. Je kunt er geld en pasjes in kwijt, maar ook je lipstick, een klein spiegeltje of andere kleine spulletjes.

Last but not least, zit in het midden een speciaal vakje voor je smartphone. Dit is groot genoeg, dus je nieuwe iPhone 6 past er ook in! De wallet heeft ook een handig polsbandje waarmee je ‘m kunt dragen. Neat!

Fab wallet met handige strap

Beantwoord de volgende vragen

Enthousiast geworden en wil je graag meedoen? Lees dan gauw verder! Om het eens anders aan te pakken dan meestal het geval is bij winacties, stel ik je een aantal vragen. Sommige van de antwoorden zijn terug te vinden op de site. Degene met de meeste juiste antwoorden wint. Je kunt de vragen in onderstaand formulier invullen, maar een reactie onder deze blogpost waarin je laat weten mee te doen, wordt natuurlijk wel op prijs gesteld!

Meer kans maken?

Er is natuurlijk een mogelijkheid dat m’n bezoekers mij en m’n site zó goed kennen, dat er meerdere mensen zijn die alle antwoorden goed hebben. In dat geval kijk ik een stapje verder, namelijk wie mij (al) volgt via Bloglovin’ en social media. Uiteindelijk zal ik dan een winnaar gaan loten. Wil je meer kans maken?

  • Volg EstrellaWeb.NL op Bloglovin’
  • Volg me op Twitter

De winactie loopt een week. Volgende week zaterdag maak ik de winnaar bekend. Hou de site dus goed in de gaten als je meedoet! De gelukkige winnaar krijgt overigens ook persoonlijk bericht. Let er dus op dat je een geldig e-mailadres achterlaat in het vragenformulier. Succes!