Vorige week vrijdag publiceerde ik een leuke winactie, waarbij je kans kon maken op een mooie smartphone wallet van het populaire merk Fab, die ik in samenwerking met de webshop iPhone-Cases.nl mocht weggeven. Ondanks dat ik verwacht had dat er wel behoorlijk wat mensen mee zouden doen, bleef dat getalletje relatief laag.

Geen ramp, want dat betekent voor degenen die wel hebben meegedaan meer kans! Overigens waren er maar twee die alle vragen goed hadden. Zo dacht iemand dat m’n favoriete acteur George Clooney was en dachten anderen dat de oude header van m’n blog in tijgerprint was.

De twee die alles goed hadden, volgden me al op Twitter en Bloglovin’, dus werd ‘t uiteindelijk een kwestie van eerlijk loten. Degene die gewonnen heeft schreef in haar reactie al gek te zijn van Fab, dus ze kan een leuk item aan de collectie toevoegen!

De winnares is Alex! Van harte gefeliciteerd met het winnen van de Fab smartphone wallet. Als je via het contactformulier een berichtje stuurt met je adresgegevens, komt ie zo snel mogelijk naar je toe! Iedereen sowieso bedankt voor het meedoen!