Tijd voor een nieuw lijstje met lekker leesvoer, zo net voor het weekend. En met de nadruk op lekker, want de lijst met receptjes voor allerhande overheerlijke gerechten en versnaperingen is deze keer verdacht groot. Ik zou zeggen, pak een grote mok thee erbij en geniet ervan!

reads-of-the-week

We beginnen met eten! Om te beginnen een herfst-smoothie met o.a. amandelmelk, banaan, peer en kaneel en deze karamel-chocolade slices zijn vast lekker voor bij de koffie! Niet van de zoetigheid? Ga dan voor een voorgerecht in de vorm van romige paprikasoep en voor op brood is er dan nog een zelf te maken kruidnoten-spread.

Genoeg over eten, nu verder met iets creatiefs! Een DIY voor leuke kerst / winter decoraties voor in huis, tips om je jeans te pimpen (ik schreef zelf deze al eens) en leuke patronen en achtergronden voor in je Photoshop-creaties (of voor je site).

Tot slot een video waarin verschillende manieren getoond waarop je een haarbandje van je haar kunt vlechten, een overzicht met leuke en interessante websites en tips voor fotografie in de herfst.

Heb jij nog iets leuks gevonden op internet deze week?