Tijd voor een nieuw lijstje met lekker leesvoer, zo net voor het weekend. En met de nadruk op lekker, want de lijst met receptjes voor allerhande overheerlijke gerechten en versnaperingen is deze keer verdacht groot. Ik zou zeggen, pak een grote mok thee erbij en geniet ervan!

reads-of-the-week

We beginnen maar met eten, want dat is een aardige lijst! Ik begin met een herfst-smoothie met onder meer amandelmelk, banaan, peer en kaneel en omdat je op één been niet kunt staan, iets lekkers voor erbij, in de vorm van karamel-chocolade slices. Yum! Niet zo van de zoetigheid? Ga dan voor een lekker voorgerecht in de vorm van romige paprikasoep.

Voor op brood is er dan nog een zelf te maken kruidnoten-spread (als je je nog niet misselijk hebt gegeten aan de kruidnootjes) en omdat we toch op de lekkere-dingen-toer zijn, heb ik ook nog een receptje om zelf kaasstengels te maken voor je gevonden.

Genoeg over eten, nu verder met iets creatiefs! Een DIY voor leuke kerst/winter decoraties voor in huis (of om weg te geven als cadeautje), tips om je jeans te pimpen (ik schreef zelf deze al eens) en leuke patronen en achtergronden voor in je Photoshop-creaties (of voor je site).

Tot slot nog een video waarin verschillende manieren getoond waarop je een haarbandje van je haar kunt vlechten, een overzichtje met allerlei leuke en interessante websites, tips voor fotografie in de herfst en tot slot een interessant artikeltje over vrouwelijke hormonen en wat die eigenlijk allemaal doen. Best gek om te lezen in de wetenschap dat het grootste gedeelte van wat daar genoemd wordt, bij mij niet uit zichzelf werkt.

Heb jij nog iets leuks gevonden op internet deze week?