Normaal gesproken kun je vlak voor ‘t weekend genieten van een lijstje met leuke en interessante (blog)linkjes, dit keer lees je ‘m op woensdag. Breekt de week ook een beetje. Het lijstje van dit keer is niet overdreven lang, maar bevat wel weer een aantal leuke links, al zeg ik het zelf. Met weer het nodige eten en andere handige tips.

reads-of-the-week

We beginnen met eten. Wat heb ik daar toch mee! Op het moment weinig eigenlijk, aangezien ik nog steeds grieperig en verkouden ben. Ik schreef trouwens ooit tien tips tegen verkoudheid. Toch trap ik af met zelfgemaakte pompoensoep en pita-pizza’s als hoofdgerecht.

Als je aan het lijnen bent en je dus niet tegoed kunt doen aan allerlei lekkers, is er ook een lijstje met de meest gemaakte dieetfouten. Verder nog een lollige opsomming van feitjes die elke kattenbezitter wel herkent en een tutorial voor een stoere urbex-style fotobewerking.

Heb jij nog iets leuks gelezen?