Normaal gesproken kun je vlak voor het weekend genieten van een lijstje met interessante en leuke (blog)linkjes, dit keer lees je ‘m op woensdag. Breekt de week een beetje. Het lijstje van dit keer is niet overdreven lang, maar bevat wel weer een aantal leuke links, al zeg ik het zelf. Met weer het nodige eten en andere handige tips.

reads-of-the-week

We beginnen met eten. Wat heb ik daar toch mee! Op het moment weinig eigenlijk, aangezien ik nog steeds grieperig en verkouden ben. Ik schreef trouwens ooit tien tips tegen verkoudheid. Maar dat eten. Te beginnen met een zelfgemaakte pompoensoep (Halloween is al voorbij, maar pompoensoep kan tegenwoordig het hele jaar) en pita-pizza’s als hoofdgerecht.

Als je momenteel aan het lijnen bent en je dus niet tegoed kunt of wilt doen aan allerlei lekkers, is er ook een lijstje met de meest gemaakte dieetfouten. Verder een aantal opbergtips voor thuis, een grappige opsomming van feitjes die elke kattenbezitter wel herkent en een tutorial voor een stoere urbex-style fotobewerking.

Heb jij nog iets leuks gelezen?