In foto’s was het dit keer een erg korte week. Ik had geluk dat ik maandag nog aardig wat foto’s bij elkaar geklikt had tijdens het uitstapje naar Landgoed Mariënwaerdt, anders zou het helemaal een treurige bedoening geweest zijn. Zoals je inmiddels weet heb ik griep en aangezien dit al bijna een week duurt, komt er van leuke foto’s maken dan ook weinig terecht.

maandag 27 oktober

Maandag dus naar Mariënwaerdt, waarvan je dinsdag dus al een fotoverslag hebt kunnen zien. Ik beloofde nog een aantal met de iPhone gemaakte foto’s te laten zien in de Weekly Snaps, dus bij deze. Heeft verder eigenlijk geen uitleg nodig, want alle foto’s zijn op het terrein aldaar gemaakt.

Na een middag struinen in het bos, waarbij we ook de nodige modder tegenkwamen, zagen mijn geliefde Nieks er zo uit, dat was even slikken! Gelukkig heb ik ze met lauwwarm water en een nagelborsteltje weer schoon gekregen. Goeie schoenen kunnen tegen een stootje, zo blijkt.

dinsdag 28 oktober t/m zaterdag 1 november

Ondanks dat niet alle foto’s van dezelfde dag zijn, bestond het grootste gedeelte van mijn week uit op de bank liggen, wat lezen en TV kijken, een levende honden/kattenmand spelen voor de beesten, die zo nu en dan bijna vochten om een plek op schoot.

Ook ging ik af en toe trillend als een rietje even naar buiten om Bas z’n behoefte te laten doen of voor een boodschapje. Ik heb het zelfs gepresteerd om met bijna 39 graden koorts op de fiets te zitten. Dat dat niet helemaal geweldig was, hoef ik je vast niet te vertellen.

De eerste twee foto’s zijn van dinsdag. Micky die op dat moment op schoot lag en rechts een tekst in een boek die me raakte. Ik denk dat je wel kunt invullen aan wie ik dacht bij het lezen ervan.

De volgende twee zijn van woensdag. Samen met Bas op de bank. Ik met pluishaar, droge huid, ‘designer bags’ onder m’n ogen en Chinezen-oogjes. Maar ja, hoort er allemaal bij. Niemand ziet er geweldig uit als hij of zij ziek is tenslotte.

Zoals je op de foto daarnaast kunt zien, is er tenminste iemand die ervan geniet dat ik al bijna een week lang elke dag op de bank lig. Donderdag leek het even redelijk te gaan en ik moest ook naar de huisarts, dus de ‘stoute schoenen’ maar aangetrokken. Tot slot een foto die m’n moeder vrijdag maakte, nadat ze op ‘ziekenbezoek’ was. Ik met alle drie mijn huisdieren ‘op schoot’. Ze hadden het zo helemaal voor elkaar!

zondag 2 november

Twee november, een speciale dag voor mij. Sommigen weten wel waarom. Het heeft iets met vorig jaar te maken. Mooi weer deze dag en helaas nog steeds ziek, maar toch geprobeerd een stukje te wandelen. Ik loop normaal natuurlijk heel veel en als je dat dan een poos niet doet, ga je het echt missen.

Bijna alle foto’s onderweg gemaakt, behalve de eerste. Bas is de laatste tijd wel heel erg veranderd in een schoothondje en wil zelfs al op schoot als ik even achter de computer zit. Vooruit dan maar weer… De tweede foto vind ik zelf erg gaaf.

Hoe was jouw week? Hopelijk nog niet geveld door het griepvirus?