En er is weer een week voorbij! Het einde van het jaar begint inmiddels toch verdacht dichtbij te komen. Nog een paar weken, dan zitten we in 2015. Raar idee eigenlijk wel. In week 46 heb ik niet veel foto’s gemaakt. Ik ben veel binnen gebleven en ondanks dat de griep inmiddels gelukkig op z’n retour is, heb ik nog steeds veel last van angst en zit daardoor nog steeds niet 100% lekker in m’n vel. Kijk je weer mee?

zondag 9 november

In de Weekly Snaps van vorige week kon je al foto’s zien van zondag, later maakte ik er nog een paar. Nadat we bij de kinderboerderij waren geweest, heb ik TV gekeken, gezichtsmaskertje gedaan en ‘s avonds laat kreeg ik last van schoonmaakwoede en heb ik de badkamer van onder tot boven gepoetst.

Deze selfie vind ik best leuk, ondanks dat ik geen greintje make-up draag en m’n haar nat is en strak naar achter zit in een haar-klem (het lijkt wel of ik kort haar heb zo). Tot slot een foto van Bas die heerlijk op schoot ligt.

maandag 10 november

Toch gezwicht voor zo’n lekkere stroopwafel en nu ook maar eens een foto gemaakt van de grappige hartjes-wafels die er ook lagen. Ik had overigens gewoon een ronde. Vervolgens een foto van de molen vanaf een afstandje en tot slot Bas die op schoot lag. Ik vroeg me af of hij stil zou blijven liggen als ik de afstandsbediening op z’n rug zou leggen en vervolgens ook nog een haar-klem erbij. Dat beest vindt alles best. :-)

woensdag 12 november

Mijn nieuwe poef! Je zag ‘m al voorbij komen in de blogpost van gister, maar bij deze dus nog eens. ‘s Middags ben ik met m’n moeder bij oma in Wijk en Aalburg geweest, waar ik wat foto’s met m’n iPhone en m’n spiegelreflex maakte van de mooie rozen die ze in een vaas had staan. Zelfs buiten kwam ik nog een witte roos tegen, die er natuurlijk ook aan moest geloven.

Toen ik thuis kwam lag er een briefje van de pakketbezorger in de bus, hij had m’n pakketje achter gelegd, zoals ik hem een tijdje geleden gevraagd had om te doen als ik niet thuis was. R. deed dat ook altijd en ik ben blij dat ik die nieuwe inmiddels ook zover heb dat hij de pakjes hier achterlaat zodat ik niet bij de buren hoef aan te bellen of nog langer moet wachten op m’n post. Een goede opvoeding is het halve werk. :-D

donderdag 13 november

Met Bas bij V&D geweest, meneer was dus de koning te rijk en moest natuurlijk een rondje roltrap doen. Ik begrijp nog steeds niet waarom die hond zo verzot is op roltrappen. Vervolgens twee foto’s die ik onderweg maakte.

Een herfstige boom aan de achterzijde van het Kazerneplein (dit smalle straatje heeft de naam Geniepad) en dezelfde molen die je in de collage van maandag al zag, maar dan vanaf een andere plek gefotografeerd. Tot slot een groot houten bord met een tekst erop, gekocht bij Xenos.

De twee houten sterren aan de muur kocht ik de dag ervoor bij de Action. Ik ben flink bezig geweest met het restylen van mijn woonkamer en binnenkort volgt daar ook nog een blogpost met foto’s over, als alles klaar en naar m’n zin is. Deze sterren vind ik in elk geval superleuk, evenals het waxinelichtjes-glaasje met sterretjes die doorschijnen als er een kaarsje in brandt. Zo mooi!

vrijdag 14 november

Vrijdag had ik weer een afspraak met de mevrouw van het GGZ. We proberen samen om een oplossing te bedenken voor mijn angst, omdat therapie tot nu toe niet helpt. Ik ga een online traject volgen, maar ik moet zeggen dat ik me afvraag of dat gaat werken om van die angst af te komen. Als een gewone psycholoog al niet helpt…

Deze foto maakte ik ‘s avonds toen ik in bed lag. Ik had me overdag supergoed gevoeld maar ‘s avonds was ik opeens weer bang en dat is niet meer weggegaan. Ik draag overigens al een maand geen make-up meer en ik vind het heerlijk. Van de week heb ik het één keer gedaan en dat mislukte toen ook gelijk, waarschijnlijk omdat ik er gewoon geen zin in had. :-)

Selfie

zaterdag 15 november

Zaterdag wat boodschappen gedaan en verder niet veel uitgevoerd, elke minuut van de dag word ik lastig gevallen door die klote angst en dat kost enorm veel energie kan ik je vertellen. Dus zat ik een beetje uitgeblust op de bank. Wel met mijn nieuwe vestje aan, die is echt fijn!

Ik kocht in de stad een kilo druiven en heb daar ‘s avonds lekker van zitten snoepen. Later nog een poosje zitten lezen en met Bas op schoot tv gekeken. Zaterdagavond zijn er altijd wel een aantal leuke programma’s op waar ik graag naar kijk.

zondag 16 november

Lang uitgeslapen en vervolgens met Bas in de regen gewandeld. Ik kan me leukere manieren voorstellen om te wandelen, maar het moet toch gebeuren. Onderweg kwam ik langs deze etalage met allemaal zwart-wit printjes, vond ik er wel leuk uitzien zo, dus maakte ik een foto. Weet niet meer bij welke winkel het was.

In de Molenstraat spotte ik het bloemetje en thuis maakte ik een foto van mijn telefoontafeltje, met de nieuwe fotolijst die ik afgelopen week bij V&D kocht. Ik laat morgen bij HEMA die foto van Bas afdrukken die je afgelopen week hier kon zien, de foto die er nu in zit is een beetje verbleekt.