Ik ben behoorlijk laat vandaag, maar ik heb een geldig excuus! Ik ben namelijk onverwachts een groot deel van de middag weg geweest en eenmaal thuis, moest ik eerst nog een hele stapel foto’s doornemen en bewerken voordat ik aan het bloggen kon slaan. Ik heb in elk geval een prima week achter de rug. Heel wat kilometers gelopen (bijna 50), twee keer in Arkel geweest, vandaag in een natuurgebied gewandeld en ik zit eindelijk weer beter in m’n vel!

maandag 17 november

Maandag was een mooie dag met een fotogenieke lucht. De eerste foto van de Lingehaven met de mooie wolkenreflectie behaalde in minder dan een uur tijd al 100 likes op mijn Instagram en ik vind ‘m zelf best geslaagd. ‘s Middags op de fiets naar Arkel, omdat ik een bij Action wilde kijken. Onderweg maakte ik de foto’s 2, 4 en 5.

In het winkelcentrum waar de Action zit, is ook een eettentje genaamd Sandwich House, waar ik een broodje gezond bestelde omdat ik best trek had! Eenmaal thuis een creatieve foto gemaakt met een paar van de spulletjes van Action. Een houten ster en zo’n box met houten letters.

woensdag 19 november

Dinsdag heb ik weinig bijzonders uitgericht, maar woensdag ging ik opnieuw naar Arkel, dit keer lopend, samen met Bas. Dat was helemaal niet gepland, maar ik heb weleens een spontane inval en wat begon als een standaard rondje van zo’n 5 km, eindigde in een wandeling van 11 km. Het was weliswaar grijs, maar prima wandelweer. De eerste vier foto’s maakte ik onderweg.

Eenmaal thuis lag deze leuke kaart in de bus die je in de blogpost van donderdag al kon zien. De legerjeep spotte ik in de stad, het is blijkbaar een soort lesauto, omdat er “les” op het bordje staat. Nooit geweten dat je in dat soort gevaartes ook kunt leren autorijden. :-)

donderdag 20 november

Na een leuke kaart ook nog een pakketje! ik was helemaal verbaasd en blij. In dit aantrekkelijk ogende postpakketje zat een ingepakt doosje met een mooi lint erom en een kaartje eraan en daarin zaten chocolaatjes met de tekst “Van Harte”.

Cadeautje van Roxanne voor m’n 12.5-jarig blogjubileum. Superlief!! ‘s Middags ook nog bij de DA Drogist op Gorkum Oost geweest voor een boodschapje en daar even staan te snuffelen tussen al deze leuke decoratiespulletjes.

vrijdag 21 november

Bij het nalopen van oude blogposts kwam ik er één van juni 2012 tegen, waarin ik al schreef over het willen hebben van een rode imitatieleren broek. En nu heb ik er dan eindelijk één! Van H&M en hij is felrood! Wel wat te wijd bij de kuiten en knieën, dus ik denk dat ik ‘m eerdaags naar de naaister breng, omdat ik zelf niet ga lopen prutsen met mijn gebrek aan naai-talent.

Nadat ik een groot deel van de middag bezig ben geweest met een nieuw projectje waar je morgen alles over kunt lezen, sprong ik ook nog even op de fiets om wat zonsondergang-foto’s te schieten, alwéér langs het Merwedekanaal, waar ik deze week al voor de derde keer was.

De selfie maakte ik ‘s avonds. Ik had me vrijdag voor het eerst sinds weken weer opgemaakt en voelde me deze dag ook iets minder onzeker over mijn uiterlijk dan meestal het geval is. Mijn haar wordt ook echt al flink lang! In de spiegel valt me dat gek genoeg nooit echt op.

zondag 23 november

Zaterdag ben ik met een vriend gaan lunchen bij La Place (cadeautje voor zijn verjaardag) en ‘s middags thuis bezig geweest met het uitzoeken van oude spullen, dus van foto’s maken kwam weinig terecht. Vanmiddag ben ik onverwachts met m’n moeder gaan wandelen in een natuurgebied tussen Gorinchem en Hardinxveld.

De eerste 4 foto’s maakte ik daar. Op de tweede zie je iets aparts in de boom: Een soort grote bal die gewoon aan een tak hangt, er zaten er nog twee, maar die zie je minder goed. Een vogelnest zal het niet geweest zijn, tenzij Pino daar in de boom woont. :-D Als afsluiting samen heerlijk geluncht bij ‘t Oude Stadthuys en natuurlijk moest ik weer een foto maken van mijn eten. :-)

Hoe was jouw week?