Tijd voor een nieuwe lading glimlachmomentjes wat mij betreft! De kerstdagen zijn weer achter de rug en eigenlijk ben ik daar maar wat blij om. Ik ben over het algemeen te nuchter om een al te groot label aan deze dagen te hangen.

Maar als je alleen thuis zit en je niet zo fijn voelt, terwijl je overal op social media foto’s ziet verschijnen van gezellige kersttaferelen, word je daar ook niet echt vrolijker van. Dus tijd om een lijstje lichtpuntjes, alias glimlachmomentjes te publiceren. Want ik moet vooral niet vergeten dat er ook nog genoeg leuke en fijne dingen zijn!

In korte tijd veel complimentjes over mijn uiterlijk ontvangen, Eerst van de huisarts en de GGZ-mevrouw over mijn outfit (donderdag en vrijdag) en vervolgens op Twitter een complimentje van Vera Camilla over mijn nieuwe profielfoto met rode lipstick.

Dat ik vorige week een supergoede week had en echt een stuk beter in m’n vel zat. Dat dat nu niet meer het geval is, probeer ik niet al te veel aan te denken. Die week pakt niemand me in elk geval meer af en aan alles komt een einde, dus ook aan rotperiodes.

  • High tea in Den Bosch met m’n vader
  • Op de avond van eerste Kerstdag in een restaurant eten met familie. Was erg gezellig en op die manier had ik toch nog een beetje de gelegenheid om me leuk aan te kleden, feestelijk op te maken en iets leuks met m’n haar te doen.
  • Dat 2014 bijna voorbij is.
  • Glimlachende mensen als ik voorbij loop met Bas met z’n kerstmannen-jasje aan.
  • Een vriend helpen met klussen en dingen in elkaar zetten in z’n nieuwe huisje en vervolgens ‘heel handig’ genoemd worden. Ik wist van mezelf wel dat ik best handig ben, maar om het dan ook nog te horen, is stiekem toch wel erg leuk!
  • Van m’n moeder een enorm kerstpakket krijgen met allerlei lekkers erin, gewoon omdat ik nog nooit eerder een kerstpakket heb gehad. Zo tof!
  • Eind december in een shirt met korte mouwen rondlopen en het niet koud hebben.
  • Minstens vier aardige mensen die gelijk te hulp schieten als ik met m’n fietskar met een los wiel gestrand ben. Ze konden me niet echt helpen, maar ik waardeerde het wel heel erg!
  • Eén van mijn foto’s van vorige week vrijdag die op Instagram geliket wordt door het account van gemeente ‘s-Hertogenbosch.
  • Mijn oma die vandaag 80 is geworden. Ik hoop dat ik ook zo oud mag worden!