Het was vorig jaar september, dat ik op de blog van Vera Camilla las over een poster, waarop je een aantal van je Instagramfoto’s kon laten afdrukken. Als Instagram-fan moest ik daar natuurlijk het fijne van weten en enkele weken later had ik mijn eerste Instagram poster in huis, die inmiddels ruim een jaar aan de muur in m’n woonkamer heeft gehangen.

Omdat het zo lekker betaalbaar was (€ 13.50 voor een poster van 60 x 60 cm met negen foto’s en géén verzendkosten), had ik het idee om vervolgens van elk seizoen een poster te maken.

Daar kwam weinig van terecht, maar nadat ik onlangs m’n woonkamer een restyling had gegeven, vond ik dat die poster aan vervanging toe was. Ik bestelde een nieuwe met negen foto’s die ik mooi bij elkaar vond passen qua kleuren en waar ik ook bepaalde herinneringen aan heb.

Instagram poster

Hierboven zie je de gekozen foto’s, zelfs over de volgorde heb ik nagedacht. Op de foto’s zijn onder meer uitstapjes naar Landgoed Mariënwaerdt, Den Bosch en Hoek van Holland te zien en verder wat beelden die ik mooi vond passen bij de rest. Onder meer een macro-opname van m’n oog, mijn nieuwe tattoo en een mooi schelpje.

Hieronder foto’s met een close-up van de poster, de oude en nieuwe naast elkaar op tafel en de nieuwe poster aan de muur. Ondanks dat de kleuren koel overkomen met veel blauw, staat het erg mooi en rustig. Het blauw knalt er ook echt uit door de grijze achtergrond, ik vind het heel gaaf geworden! De oude vind ik ook nog altijd mooi, maar ik hou ook van afwisseling.

Toen ik in m’n enthousiasme over mijn tweede Instagram poster had getweet met bovenstaande foto erbij, kreeg ik een reactie van Prootch! (waar de poster besteld is), dat ze ‘m mooi vonden en of ik al bekend was met hun fotoboekjes.

Dat was niet het geval en tot m’n verbazing, kreeg ik vervolgens zomaar een code om kosteloos een fotoboekje te bestellen. Ik heb er nog even over nagedacht wat voor foto’s ik daarvoor zou gebruiken, maar heb er uiteindelijk een soort terugblik naar 2014 van gemaakt.

De kleine boekjes (13 x 13 op glanzend papier) kosten trouwens hetzelfde als zo’n Instagram poster, namelijk € 13.50 en ook hiervoor betaal je geen verzendkosten. Je kunt in totaal 50 foto’s kiezen, dus dat is behoorlijk veel! Ik heb eerder weleens dit soort boekjes besteld bij HEMA en daar kun je bij mijn weten niet zoveel foto’s kiezen.

Op de twee foto’s hierboven zie je twee close-ups van de bladzijden van mijn boekje, ik ben er echt superblij mee en sowieso leuk dat ik ‘m gewoon gekregen heb! Deze blogpost is overigens geen ‘gesponsorde’ tekst, ik ben gewoon erg enthousiast over de producten van Prootch! en als je dan ook nog een cadeautje krijgt, is dat natuurlijk helemaal leuk, mooie klantenbinding!

Heb jij je Instagramfoto’s weleens laten printen?