Gedragen

Ondanks dat het nog niet echt winters weer is, heb ik de afgelopen tijd veel sweaters gedragen. Sinds vorig jaar draag ik die eigenlijk meer dan gewone truien, ook al vind ik die nog altijd leuk. De combinatie van een breisel met een lederlook broek vind ik bijvoorbeeld altijd erg mooi.

Verder ben ik begonnen mijn verzameling mutsen weer te dragen die ik nu eigenlijk nog leuker vind staan dan vorig jaar, omdat m’n haar nu een heel stuk langer is. Last but not least draag ik sinds afgelopen week weer wat vaker rode lipstick en ik voel me er goed bij!

Selfie met rode lipstick

Gegeten

Weinig en behoorlijk onregelmatig. Ik zit zoals je weet sinds eind oktober niet echt lekker in m’n vel en stress zorgt er bij mij meestal voor dat mijn eetlust grotendeels verdwijnt, of ik heb alleen nog zin in lekkere en ongezonde dingen.

Sinds een week ben ik begonnen met het slikken van antidepressiva tegen mijn angststoornis (dus niet omdat ik depressief ben) en de bijwerkingen daarvan kunnen onder meer misselijkheid en maagpijn zijn. Guess what? Dat heb ik dus ook. Resultaat is nog minder eetlust. Het voordeel is dat ik er wel van afval.

Gedaan

Ik heb best wel veel gedaan de afgelopen maand. Koffie gedronken bij onder meer Espressobar Hugo, IJssalon Baks (twee keer), La Place en DeliFrance, high tea bij Pilkington’s in Den Bosch, kerstspullen spotten bij Tuincentrum Kolbach, Sinterklaas vieren, de laatste keer fysiotherapie, tig keer overgevaren met de veerpont, naar de KNO-arts en natuurlijk de kerstboom opgetuigd.

Gedroomd

Ik droom niet zoveel de laatste tijd. In elk geval niets bijzonders. Wel droom ik soms rare dingen waar me dan later op de dag weer een flard van te binnen schiet. Begin van de maand had ik zelfs nog angstdromen en ik ben blij dat ik daar inmiddels van verlost ben. Als mijn angst zelfs gaat doorsijpelen in mijn dromen en ik daardoor niet eens meer goed kan slapen, dat is bij mij echt een teken dat het niet goed gaat.

Gelezen

Boeken lezen gaat bij mij vaak echt in pieken en dalen. Soms lees ik drie boeken in één week en dan weer een half boek in drie weken tijd. Afgelopen week heb ik weer nieuw leesvoer gehaald bij de bibliotheek, maar ik ben er nog niet in begonnen. Het laatste boek waarin ik bezig was heb ik op een gegeven moment teruggebracht, omdat het een ware worsteling was om erdoor te komen. In de tussentijd heb ik nog wel twee tijdschriften gekocht, de Quest en het nieuwe tijdschrift genaamd Wendy, van Wendy van Dijk. Erg leuk blad trouwens!

Leesvoer

Gekocht

Zoals je hierboven al kon lezen, kocht ik twee tijdschriften. Verder scoorde ik wat kerstspulletjes (onder meer twee glazen ballen met lint erin voor in de boom), een kleurboek voor volwassenen van Action, hemdje met opdruk van H&M, de PTT-postzak die je in de Weekly Snaps van zondag al voorbij zag komen en een cadeautje voor de verjaardag van m’n oma. Verdere aankopen die het vermelden waard zijn kan ik me even niet herinneren.

Gewenst

Een nieuwe Chi-stijltang en een tussenringenset van Kenko voor m’n camera! De set ga ik eerdaags waarschijnlijk bestellen van het verjaardagsgeld wat ik van m’n vader al gekregen heb en misschien dat ik de Chi stijltang van m’n oma krijg.

Verder wens ik natuurlijk dat het qua angsten nog beter zal gaan, dat de medicijnen goed hun werk gaan doen en dat ik snel aan de slag kan met een nieuwe therapie. En dat 2015 wél een topjaar wordt!

Geluisterd

Toevallig ben ik de afgelopen tijd weer bezig geweest met het verversen van de muziek op mijn iPod en het aanvullen van mijn iTunes database met nieuw materiaal. Dus ik heb weer naar flink wat muziek geluisterd!

Favorieten zijn onder meer dat vrolijke nieuwe nummer van Olly Murs, ‘War’ van Kensington, de nieuwe One Direction single vind ik stiekem ook wel erg leuk en tot slot dit mooie nummer van Matt Simons.

Geliefd

De kerstboom ❤ complimentjes van mensen waar je het niet van verwacht ❤ dat het beter gaat ❤ Yankee Candle waxmelts ❤ onverwachtse cadeautjes (maar liefst drie in één week tijd!) ❤ mijn postzak ❤ Elstar appels ❤ bospaddenstoelensoep ❤ kerstkransjes ❤ klussen ❤ kleuren voor volwassenen ❤ kerstversiering spotten ❤ vaartochtjes met de snelle veerpont