De foto van vandaag vond ik zelf zo gaaf, dat ik hem eigenlijk vorige week al had willen plaatsen, maar de lucky ducky die je vorige week dinsdag zag, had ik al een week of drie opgeschoven en ik blijf niet aan de gang.

Dus moesten de door zonsondergang verlichte vrachtwagens nog even wachten. Ik fotografeerde dit rijtje vrachtwagens op 25 november, inmiddels twee weken geleden. Tijdens een fietstocht van bijna twee uur met als doel om de zonsondergang eens ergens anders vast te leggen dan in m’n eigen stad, zag ik ze op de terugweg bij Truckwash in Schelluinen.

Ik vind de combinatie van natuur en techniek erg gaaf, ik hou sowieso wel van zulke contrasten. Als kind ben ik altijd heel erg gek geweest op vrachtwagens (ik speelde ook met miniaturen in plaats van met poppen!) en die liefde is nooit meer helemaal overgegaan. Daarom heeft deze foto bij mij wel een speciaal plekje verdiend, ook al vindt de eeuwige criticus in mij dat de compositie een stuk leuker was geweest als die vlaggenmasten er niet hadden gestaan. :-)

Vind jij vrachtwagens fotogeniek?

Vrachtwagens bij Schelluinen