Vandaag wat later dan je gewend bent. De meeste blogposts van de afgelopen week had ik al vooruit geschreven en als de agenda dan opeens leeg is, heb ik daar niet altijd erg in. Of zin om ‘s avonds, als ik net lekker op de bank geïnstalleerd ben, nog aan het bloggen te gaan.

Dat is dan ook gelijk een nadeel van een desktop-computer: Dat je altijd weer achter dat ding moet kruipen om iets te doen. Maar ik kan vanwege mijn ogen niet overweg met een laptop, dus houden we het toch lekker zo. Het voordeel van een desktop-computer vind ik dan wel weer dat je minder snel afgeleid bent, omdat je echt ‘achter de computer’ zit. Zo, die zit!

reads-of-the-week

Sinterklaas hebben we inmiddels achter de rug en inmiddels maakt iedereen zich op voor Kerstmis. Bij mij prijkt er sinds gisteravond ook een kerstboom in huis (die wel eerst anderhalve week in de regen heeft moeten bibberen) en kan ik ook niet langer onder de kerstsferen uit.

Je zou het bijna vergeten, maar naast de feestdagen bestaat er ook nog zoiets als het normale leven. Als je inspiratie nodig hebt om een kleine (woon)kamer leuk in te richten kun je hier eens kijken en als je net die bos verlepte bloemen wilde weggooien, wacht en lees deze blogpost!

Tot slot wat fabels en feiten over haar (bijna dezelfde titel als mijn inmiddels ruim 77.000 keer gelezen post over zilvershampoo) en tips om je geld terug te vragen in de App Store. Gratis alternatieven voor Photoshop en fotografie-lessen die de handleiding je niet leert.

Wat voor moois heb jij de afgelopen week nog gelezen?