Deze week een speciale editie van de Reads of the Week, namelijk alles wat met kerstmis te maken heeft! Over enkele dagen is het al zover en misschien heb je nog iets aan onderstaande linkjes die ik de afgelopen week voor je verzameld heb. Veel leesplezier!

reads-of-the-week

Ben je creatief? Dan kun je je wagen aan het maken van kerstversiering of een kerstbal van papier! Heb je een prachtige feestoutfit gescoord maar geen idee wat je met je haar aan moet? Check deze how-to’s voor de meest feestelijke kapsels.

Geen zin om opgetut te gaan maar wel in kerstsfeer? Misschien moet je nog snel een foute kersttrui scoren! Tot slot tips voor het fotograferen van kerstsfeer en de kerstboom, plus een aantal tips om te voorkomen dat je aankomt tijdens de feestdagen. Wat links betreft, kunnen de feestdagen nu al niet meer stuk.

Ben jij al in de kerststemming?