Deze week een speciale editie van de Reads of the Week, namelijk alles wat met kerstmis te maken heeft! Over enkele dagen is het al zover en misschien heb je nog iets aan onderstaande linkjes die ik de afgelopen week voor je verzameld heb. Veel leesplezier!

reads-of-the-week

Ben je creatief aangelegd? Dan kun je je eens wagen aan het maken van kerstversiering, glitter haarspeldjes om je feest-look mee af te maken of een kerstbal van papier! Heb je een prachtige feest-outfit gescoord maar geen idee wat je met je haar aanmoet? Check deze how-to’s voor de meest feestelijke kapsels.

Geen zin om helemaal opgetut te gaan maar wel in kerstsfeer? Misschien moet je nog snel een foute kersttrui scoren! Tot slot tips voor het fotograferen van kerstsfeer en de kerstboom en een aantal tips om te voorkomen dat je aankomt tijdens de feestdagen. Wat de linkjes betreft, kunnen de kerstdagen nu al niet meer stuk. Ik hoop dat je er iets aan hebt!

Ben jij al in de kerststemming?